Halinko, ja również uwielbiam pomarańczowy kolorek u róż, szukałam takiej pięknotki długo i w końcu dzięki Geni mam

Ona niestety dosyć szybko przebarwia się na łososiowo, ale ja jeszcze chcę dokupić sobie różnych odmian w kolorkach pomarańczy

Liczę na jesienne oferty na allegro
Co do języczki, to ona w moim ogródku jest ważna z tego powodu, że kwitnie, kiedy u mnie mało kolorków, głównie zieleń

W Twoim pięknym kolorowym ogrodzie jest i tak pięknie, więc nawet jak się nie pojawiła po zimie, to i tak jest co podziwiać
Eluś zrobię z krokosmią tak jak radzisz, wykopię na zimę. Z tym, że tam ostały się jeno ze 3 cebulki, więc spróbuję jeszcze raz i wiosną dokupię i posadzę, może się uda
Izuś wyobrażam sobie , że piękny jest Twój storczyk

one tak mają, że potrafią kwitnąć i 9, albo i nawet więcej miesięcy, i to jest w nich wspaniałe

A z gardłem już ok, dziękuję
Dorotko dziękuję

rozwar ma faktycznie śliczny niebieściutki kolorek, muszę dokupić sobie jeszcze różowy, bo biały mam
_oleander_ dziękuję

poszukuję jeszcze różowego, żeby ożywić sierpniową monotonię w moim ogródku 8)
Moniś dziękuję

Mi również bardzo podoba się ta różyczka, tylko żałuję, że szybko przebarwia się na różowo, ale myślę, że jak będzie miała więcej kwiatuszków, to będzie piękny efekt
Danusiu dziękuję, już jest ok

Dziś nie dam rady- jestem zawalona przetworami- dżemiki brzoskwiniowe i sałatki z ogórków

- ale jutro cyknę troszkę fotek

Rozwary są faktycznie śliczne ja właśnie jeszcze poluję na różowego bo mam niebieskiego i białego