Zapraszam do ogródka Daisy, cz. 2
Dziękuję za miłe słowa 
Kaaj, fajnie, że do nas dołączyłaś, twój ogród jest bardzo ładny
szkoda, że nie wszystkie zdjęcia się otwierają.
Moniczko, gratuluję również rocznicy! Nie przesadzaj z tym wzorem niedościgłym ;) Twój ogród dopiero powstaje, jest w pięknym miejscu i masz mnóstwo przestrzeni i wspaniałych pomocników! Jak go skończysz, to dopiero będzie na co patrzeć !
Tess, byłam w LM, jest mnóstwo róż, ale jakoś czekam na jakieś rarytasy, na razie muszę poprzesadzać to co mam i zastanowić się co chcę. Nie wiem jak moje róże zniosą moje coroczne przeprowadzki
Ewuniu/ Ave, Verigo/ Monia dziękuję za śliczne różyczki
Grażynko, Mariolko, trzeba spróbować zrobić drzewko glicyniowe, wygląda ślicznie, mam problem z tym, że ta glicynia, którą kupiłam ma 1 długaśnego badyla. Podeprę go patykiem, na wysokość 1,5 m i co zrobić z tą resztą? Owinąć na jakiejś obręczy? Muszę pomyśleć..
Izuniu i ja się cieszę, że tu dołączyłam

Kaaj, fajnie, że do nas dołączyłaś, twój ogród jest bardzo ładny

Moniczko, gratuluję również rocznicy! Nie przesadzaj z tym wzorem niedościgłym ;) Twój ogród dopiero powstaje, jest w pięknym miejscu i masz mnóstwo przestrzeni i wspaniałych pomocników! Jak go skończysz, to dopiero będzie na co patrzeć !
Tess, byłam w LM, jest mnóstwo róż, ale jakoś czekam na jakieś rarytasy, na razie muszę poprzesadzać to co mam i zastanowić się co chcę. Nie wiem jak moje róże zniosą moje coroczne przeprowadzki

Ewuniu/ Ave, Verigo/ Monia dziękuję za śliczne różyczki

Grażynko, Mariolko, trzeba spróbować zrobić drzewko glicyniowe, wygląda ślicznie, mam problem z tym, że ta glicynia, którą kupiłam ma 1 długaśnego badyla. Podeprę go patykiem, na wysokość 1,5 m i co zrobić z tą resztą? Owinąć na jakiejś obręczy? Muszę pomyśleć..
Izuniu i ja się cieszę, że tu dołączyłam

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja Ewuś życzę Ci wielu takich roczków na tym forum.
O różach nic już nie mówię, bo tyle już powiedziano, że niejedną książkę można by napisać.
A co już kwitnie u Ciebie ?
Trochę się ociepliło, to pewnie dużo kwiatów już rozchyla płatki.

O różach nic już nie mówię, bo tyle już powiedziano, że niejedną książkę można by napisać.
A co już kwitnie u Ciebie ?
Trochę się ociepliło, to pewnie dużo kwiatów już rozchyla płatki.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Jaka piękna, zielona trawa u ciebie
. Ewo, co będzie sie piąć po tym czarnym rusztowaniu na murze?

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
- ewasz29
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 mar 2009, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak się widzi takie piękne krokusy ,to wreszcie widać ,że wiosna . Bo tak długo w tym roku musieliśmy na nią czekać
Piękne zdjęcia ogrodu ,pozwolisz ,że zciągnę od ciebie kilka pomysłów ,bo chyba wreszcie zacznę w tym roku u siebie coś ,,tworzyć'' .na razie włażę na wasze tematy i oglądam zjęcia w poszukiwaniu pomysłów .

Piękne zdjęcia ogrodu ,pozwolisz ,że zciągnę od ciebie kilka pomysłów ,bo chyba wreszcie zacznę w tym roku u siebie coś ,,tworzyć'' .na razie włażę na wasze tematy i oglądam zjęcia w poszukiwaniu pomysłów .
Pogoda cudowna
Prysnęliśmy wszystko wczoraj Asahi i w nocy był przymrozek
Nie wiem czy oprysk cokolwiek da
Wystawiłam wszystkie tarasowe przed dom, bo w garażu za ciepło i boję się, że robactwo się na nie rzuci. Oleandry w świetnej kondycji, agapanty mają już 10 cm listki, rozmaryn chyba będzie kwitł
Bougenwille straciły wszystkie liście i pewnie znowu miną 3 miesiące zanim zakwitną 
Witaj Ewo
Ściągaj pomysły jeśli coś Ci się podoba. Czarne kratki to podpora dla powojników, bardzo mocno się rozrosły i kupione wcześniej delikatne kratki nie zdały egzaminu.
Monia, dziękuję za krokusiki
Witaj Mała Rybko
Trawa zielona, na zdjęciu
Jeszcze przed wertykulacją i nawożeniem, na razie wygląda fatalnie
Moniko, co Ty tu piszesz
Już Ci pisałam, że u Ciebie będzie pięknie jak zagospodarujesz młodziutki ogród
Powolutku, każdy miał takie początki 
Witaj Grażynko, miło mi, że mnie odwiedzasz

Wystawiłam wszystkie tarasowe przed dom, bo w garażu za ciepło i boję się, że robactwo się na nie rzuci. Oleandry w świetnej kondycji, agapanty mają już 10 cm listki, rozmaryn chyba będzie kwitł

Witaj Ewo

Monia, dziękuję za krokusiki

Witaj Mała Rybko

Moniko, co Ty tu piszesz

Witaj Grażynko, miło mi, że mnie odwiedzasz

- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
Ewulku, cudnie wyglądają te krokusiki wokół dzrewka (jakiego?)
Te niebieskie tez śliczne! A kratka ... mmmm. Zazdroszczę jak 100 bandytów!
Tylko zobaczywszy ją wystraszyłam się, ze ta którą przygotowałam na mojego powojnika będzie za mała i za słaba
Może jeszcze przesadzić tego powojnika pod płot i puscic na siatkę? Może poradzisz coś Ewuś?
Te niebieskie tez śliczne! A kratka ... mmmm. Zazdroszczę jak 100 bandytów!
Tylko zobaczywszy ją wystraszyłam się, ze ta którą przygotowałam na mojego powojnika będzie za mała i za słaba