Kolorowy ogród Geni cz.5
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Masz rację bardzo mili i sympatyczni szkoda że czas tak szybko minął.dala pisze:Geniu, fajnych miałaś gości - to bardzo ciekawi ludzie, czytałam wątek Marka, naprawdę zna się na roślinach.
Ale chyba Twoim ogródkiem był zachwycony?
Pozdrawiam
A to czy Marek był zachwycony moim ogrodem trzeba by było zapytać Marka ,zresztą jak wróci do USA to może coś napisze .
Genia
Kolorowy ogród Geni cz.5
Geniu;Jeżeli chodzi Ci o opryski czereśni i wiśni przed Nasionnicą,to dam Ci znać, jak będzie pora,Do Decisu i Karate,dokup Mospilan 20 SP.
Takich gości,tzn.Forumowicza nigdy się nie spodziewałaś,pewnie był zachwycony tym co zobaczył,odpowiedź do Ci na Forum.
Pozdrawiam Ryszard.
Takich gości,tzn.Forumowicza nigdy się nie spodziewałaś,pewnie był zachwycony tym co zobaczył,odpowiedź do Ci na Forum.
Pozdrawiam Ryszard.
- e-genia
Ja też bardzo się cieszę ,wiedziałam od kilku dni że zamierzają odwiedzić mnie ale nie bardzo w to wierzyłam ,że zechce się Markowi i Carmen zboczyć z drogi i odwiedzić mnie ,kiedy zapukali do mojego domu byłam tak tym zaskoczona ale za razem szczęśliwa.Do tej pory poznałam już kilku ludzi z forum i muszę przyznać że chyba na forach ogrodniczych są tylko sami cudowni serdeczni ludzie i ich współmałżonkowie też .piterek pisze:Geniu, super że udało Ci się poznać Marka! Takie spotkania są naprawdę świetne!
Genia
- e-genia
Witaj Aga Ja na początku też troszkę ale szybko to przeszło bo oni są tacy mili i serdeczni że to jakoś samo przeszło .Aga jak ze zdjęcia można wywnioskować ile kto ma dzieci ?,ale masz rację Marek ma piękną ,miłą .pelagia72 pisze:Witaj Geniu!
Wspaniałe spotkanie !!
Ja z moim ogródkiem była bym onieśmielona!
Pięknie wygląda żona Marka ( z ich własnego zdjęcia wywnioskowałam, że mają 3 -4 dzieci ?)
Twoje orliki Geniu są strojne i bajkowe!
Pozdrawiam.
![]()