Witaj Oglądając twój wątek jestem pełna podziwu dla postępów, jakie poczyniłaś w swoim ogrodzie tworząc go prawie od początku Rewelacyjny widok i roślinki piękne Będę do Ciebie zaglądała żeby śledzić dalsze efekty
Ewelino!!! Spóźnione życzenia wpisuję, najlepszego życzę!!!
Psinki małe śliczniutkie, Lunka zresztą też, znajdź dla maluchów dobre domki. Wklejaj zdjęcia może ktoś z forumków się skusi ;-)))
U nas w mieście to ostatnio same debil.... są bo pozbywają się piesków na różne sposoby:topią w stawie,wyżucają z jadących samochodów a ostatnio maluszka w burzy ktoś wywiązał do drzewa i całą noc siedził szczeniak az ktoś rano go znalazł i do weterynarza zawiózł,jak mój m się o tym dowiedział to chciał go do domu brac.(mieszkamy na 25m2 nmamy 2 dzieci,psa,królika,rybki)Ale sama sie nad tym zastanawiałam tak mi szkoda tej psiuni,a atka kochana.
No bo widzisz coś wtrąciło mi napis że jestem nie czytająca regulamiu forum.No miejsza z tym dobrze że pieski maja dom a ten u mnie w mieście też znalazł,a teraz żeby było zgodnie z regulaminem to powiedz jak tam twoje kwiatki lub tarasik?