Zielony ogród w lesie.

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p
Od: 18 cze 2008, o 11:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Jakto niechcący.. może potrzebny był pierwszy głos :)
hehe
widzisz jaki odzew i zespół muzyczny sie zorganizował nawet :)
o odpoczynku nie ma mowy.. na pewno nie teraz jeszcze...
no a z tym netem to porażka ale coś pomyśle.. tylko na razie to nie mam czasu nic a nic..
Owoce dojrzewają w słońcu, Ludzie w świetle miłości!!

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

tak sobie poczytuję i myślę,że może też bym chciała się "gdzieś" przeprowadzić.Lubię zmiany i to ..nowe.Nawet jak zrobiłam górę domu i przeniosłam tam sypialnię to już było to "owo" :shock: :shock:
Awatar użytkownika
gohna
500p
500p
Od: 5 mar 2008, o 19:31

Post »

Haniu, tylko spokój może Cię uratować :wink: ja na parapetówkę owszem ale wirtualnie :wink: więc i miejsca za dużo nie zajmę :lol: A jak kiedyś czas i warunki będą sprzyjające, to kto wie... :wink:
pozdrawiam serdecznie
gohna
Ogród gohny...
Awatar użytkownika
madziarynka
200p
200p
Od: 21 maja 2009, o 00:34

Post »

Witaj Haniu! widzę, że Ty skoncentrowałaś się na urządzani nowego domku ostatnio. Coś czuję, że niedługo będzie też urządzany nowy ogród, niech tylko rzeczy zostaną powypakowywane z pudel i parapetówka się odbędzie. :) Ten Twój nowy krzaczorek całkiem podobny do mojego. Co tam napisali na etykietce - cis?? Jakiś tam... Pytam , bo moj bezimienny jakiś - w trawie sobie rósł najpewniej i go pewnie koszono więc się z niego kulka zrobiła

Obrazek
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

madziarynka pisze:Witaj Haniu! widzę, że Ty skoncentrowałaś się na urządzani nowego domku ostatnio. Coś czuję, że niedługo będzie też urządzany nowy ogród, niech tylko rzeczy zostaną powypakowywane z pudel i parapetówka się odbędzie. :) Ten Twój nowy krzaczorek całkiem podobny do mojego. Co tam napisali na etykietce - cis?? Jakiś tam... Pytam , bo moj bezimienny jakiś - w trawie sobie rósł najpewniej i go pewnie koszono więc się z niego kulka zrobiła

Obrazek
Na doniczce nie ma nic a co była na etykietce w szkółce nie pamietam.. ale to cisowate jest jakieś to pewno cis :)
zobaczymy co z tego urośnie
:)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

pokaże Wam jak wyglądała nasza 100-lica wczoraj po ulewie
fotki robione po 21 telefonem z auta więc jakoś średnia, ale pogląd można mieć

Obrazek Obrazek Obrazek

a na koniec nasze miasto jak Las Vegas :) Obrazek

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
Agawa
1000p
1000p
Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Haniu niezła jazda na tych ulicach była. U nas wychodzi słońce, mam nadzieję że do Ciebie dotrze. Ostatnie zdjecie to na pewno W-wa? :lol:
słonecznie
Lidka
Agawa walczy w ogrodzie
magdala

Post »

No to dzisiaj tak było w Gdańsku.... Niektóre duże sklepy (już kiedyś zalane)miały nawet przygotowane worki przeciwpowodziowe !
A nadal jest tak duszno.
Magda.
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

Agawa pisze:Haniu niezła jazda na tych ulicach była. U nas wychodzi słońce, mam nadzieję że do Ciebie dotrze. Ostatnie zdjecie to na pewno W-wa? :lol:
Lidziu czad był taki, żre głowa mała. całe miasto stało, karetki szalały, wszedzie pozalewane auta stały i korek w rozmiarze MEGA.
my z naszej budowy do domu jakieś 25 km jechaliśmy 2 godziny. PORAZKA
a ostatnia fota to nasza najsłynniejsza palma stoliczna.... nie mylić z wódką :) :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

U nas wczoraj też było upalnie i duszno, synek aż jakiegoś uczulenia dostał. Cały dzień składaliśmy meble a po czym pot ciekł nie napiszę hihihih ;:213 ;:213 :;230 :;230

ach no i we wtorek zalało Złote tarasy..... taka super budowla, takie Centrum handlowe i okazało się że szklany dach taki jest fajny, że ze sklepow wodę wypompowywali :)
lece zaraz córkę z dworca odebrać... ciekawe co powie na nowy pokój ??? :)

zielony ogród w lesie
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Haniu, moja córka też w jakiejś dziwnej wysypce - najpierw podejrzewałam arbuza, w następnej kolejności słońce :?
jedziemy na wapnie, fenistilu i antyhistaminowcu :(
Hi hi tak to jest z tymi szklanymi domami - u nas w CH Forum po każdej ulewie stały takie eleganckie słupeczki ze sznurami i miska w środku :lol: :lol: :lol:
magdala

Post »

gorzata76 pisze:
Hi hi tak to jest z tymi szklanymi domami - u nas w CH Forum po każdej ulewie stały takie eleganckie słupeczki ze sznurami i miska w środku :lol: :lol: :lol:
No to dorzucę,że Gdańsk nie ustępuje w przeciekalności Centrów Handlowych - w niektórych również stoją ekskluzywme wiadra na deszczówkę :wink:
Magda.
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

I w ten oto sposób wracamy do natury :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37

Post »

to ja dorzucę swoje-u nas nie padało od dawna :cry: :cry: podlewam z węża i nie mogę uwierzyć w to co opowiadacie :shock:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
HannaCS
500p
500p

Post »

magdala pisze:
gorzata76 pisze:
No to dorzucę,że Gdańsk nie ustępuje w przeciekalności Centrów Handlowych - w niektórych również stoją ekskluzywme wiadra na deszczówkę :wink:
Magda.
haha
a jak wygląda ekskluzywne wiadro na deszczówkę?? czym się różni od zwykłego kubła na śmieci albo wiadro od mopa
bo może mam takie cudo a nie wiem, albo sobie kupię jak nie mam... tak na wszelki wypadek:)
:;230 :;230

zielony ogród w lesie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”