hehe
widzisz jaki odzew i zespół muzyczny sie zorganizował nawet

o odpoczynku nie ma mowy.. na pewno nie teraz jeszcze...
no a z tym netem to porażka ale coś pomyśle.. tylko na razie to nie mam czasu nic a nic..
Na doniczce nie ma nic a co była na etykietce w szkółce nie pamietam.. ale to cisowate jest jakieś to pewno cismadziarynka pisze:Witaj Haniu! widzę, że Ty skoncentrowałaś się na urządzani nowego domku ostatnio. Coś czuję, że niedługo będzie też urządzany nowy ogród, niech tylko rzeczy zostaną powypakowywane z pudel i parapetówka się odbędzie.Ten Twój nowy krzaczorek całkiem podobny do mojego. Co tam napisali na etykietce - cis?? Jakiś tam... Pytam , bo moj bezimienny jakiś - w trawie sobie rósł najpewniej i go pewnie koszono więc się z niego kulka zrobiła
Lidziu czad był taki, żre głowa mała. całe miasto stało, karetki szalały, wszedzie pozalewane auta stały i korek w rozmiarze MEGA.Agawa pisze:Haniu niezła jazda na tych ulicach była. U nas wychodzi słońce, mam nadzieję że do Ciebie dotrze. Ostatnie zdjecie to na pewno W-wa?
hahamagdala pisze:No to dorzucę,że Gdańsk nie ustępuje w przeciekalności Centrów Handlowych - w niektórych również stoją ekskluzywme wiadra na deszczówkęgorzata76 pisze:
Hi hi tak to jest z tymi szklanymi domami - u nas w CH Forum po każdej ulewie stały takie eleganckie słupeczki ze sznurami i miska w środku![]()
![]()
![]()
Magda.