Oto moje nowości od balbinki1772. Dziękuje Ci kochana jeszcze raz za takie piękności Dzięki Tobie zaczynam przygodę z owadożercami
A to moje spełnione marzenia dzięki Paprotce Dziękuje Ci kochana, że dzięki Tobie mogło się spełnić moje największe marzenie
Begonka niestety trochę ucierpiała w kopercie, ale mam nadzieję, że odżyje i będzie pięknie rosła
Kasiu masz śliczne nowe roślinki
Cieszę się ze spełniają się twoje marzenia ja u swojej begonki (też z wymiany ) dziś dopatrzyłam malutki listeczek przy łodydze uniosła się ziemia to delikatnie patyczkiem ją odsunęłam i ujrzałam go jest taki malutki i kudłaty
Kochani bardzo Wam dziękuje za miłe słowa Piotrze ciesze się, że Ci się podobają moje fiołeczki i firaneczki
Grażynko ja dzięki forum spełniłam już kilka swoich marzeń Z begonki cieszę się jak małe dziecko i wierzę, że przeżyje i będzie pięknie rosła A ta roślinka na ostatniej fotce to tatarak trawiasty.
A wiecie jak wczoraj uśmiałam się z mojego M Pakowałam go wczoraj w kuchni do wyjazdu i trochę mi pomagał. W końcu wyjrzał przez okno, żeby zobaczyć jaka jest temperatura, odwraca się i mówi:''A skąd ty masz te wszystkie fiołki ''Więc ja odpowiadam:''A skąd wiesz, że to fiołki:?:'' A on mówi:'' Wystarczająco długo już tu z tobą mieszkam''. Więc ja stoję i nie odzywam się bo nie wiem jak się wytłumaczyć A on na to:'' Nie tłumacz się, taki kolorowy parapet mi się bardzo podoba,a nie te pierdoły co tu wcześniej stały''.
2iza mało który facet lubi ''zielsko'' w domu , a zwłaszcza te nowo przynoszone Może pomyśl nad takim parapetem, jak Twojemu M się spodoba to będzie przymykał oko na inne przynoszone do domu
Miałam taki parapecik ale wolne miejsce zostało tylko na północnym i tam coś wolno rosną ,a mój M co chwila jakiś NIBY nie specjalnie zrzuca ,a poza tym moje kwitną na zmianę