Ogród OLI - na działce budowlanej cz.1
- Olusia
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 gru 2007, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taro- zabieraj się , zabieraj
A efekty chciałabym oglądać.
Maryno- jakie zamówiłaś hosty i w jakich cenach
Moje będą musiały jesienią zmienić miejsce( rosną na terenie przyszłej budowy) i będą
dzielone.Chciałabym wymienić na inne. Zrobię moim na bieżąco zdjęcia.
Piterek - różowy psiząb mam już 5 lat, dwa lata rósł na starej działce i tam nie
kwitł.Przesadziłam go i też tu przez 2 lata wypuszczał tylko liście.To będzie pierwszy
rok jego kwitnienia.Kwiatów zapowiada się sporo.Będzie fotorelacja.
Jadziu - ja już byłam u Ciebie
Nie widziałaś mnie
Na razie nie ma czym szokować.Do kwitnienia narcyzów jeszcze trochę trzeba poczekać.
Agnieszko - u nas nie leje i nawet nie pada. Słońca też nie ma
Renatko - to jesienią się przypomnę .
Zeniu - taka pogoda jak jest to idealna do pracy ale kwitnienie innych roślinek się opóżnia.
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny.Córka już w Poznaniu , my z mężem po obiadku.
Teraz jadę po trochę polnej ziemi.Do sadzenia dalii będzie sporo potrzeba.Będę mieszała
z kompostem.
A efekty chciałabym oglądać.
Maryno- jakie zamówiłaś hosty i w jakich cenach
Moje będą musiały jesienią zmienić miejsce( rosną na terenie przyszłej budowy) i będą
dzielone.Chciałabym wymienić na inne. Zrobię moim na bieżąco zdjęcia.
Piterek - różowy psiząb mam już 5 lat, dwa lata rósł na starej działce i tam nie
kwitł.Przesadziłam go i też tu przez 2 lata wypuszczał tylko liście.To będzie pierwszy
rok jego kwitnienia.Kwiatów zapowiada się sporo.Będzie fotorelacja.
Jadziu - ja już byłam u Ciebie
Na razie nie ma czym szokować.Do kwitnienia narcyzów jeszcze trochę trzeba poczekać.
Agnieszko - u nas nie leje i nawet nie pada. Słońca też nie ma
Renatko - to jesienią się przypomnę .
Zeniu - taka pogoda jak jest to idealna do pracy ale kwitnienie innych roślinek się opóżnia.
Dziękuję Wam wszystkim za odwiedziny.Córka już w Poznaniu , my z mężem po obiadku.
Teraz jadę po trochę polnej ziemi.Do sadzenia dalii będzie sporo potrzeba.Będę mieszała
z kompostem.
-
x-d-a