Ciekawa jestem jak będą nam kwitły
Witam Mario.marpa pisze:A u Gabi- wiosennie,ciemiernikowo,bardzo sympatycznie.
pozdrawiam.
Maria.![]()
Grażynko, proszę bardzo...do usług...kogra pisze:Dzięki Gabi za storczykowe oświecenie.
chatte pisze:Gabi, jak to zrobiłaś, ze tak szybko urosły?Chyba powinnaś się wziąć za wskrzeszanie umarlaków, jak Hania, bo masz chyba chlorofil we krwi, czy cóś
Grażynko, fajne... ale te owoce wydają mi się jakieś sztucznie podbarwione.kogra pisze:Gabi - zobacz co znalazłam - http://www.allegro.pl/show_user_auction ... id=2227600
Ależ tam jest w czym wybierać.
Bernadetko, nic się nie martw... i do Ciebie zawita wiosna.Miiriam pisze:Gabrysiu - ja się troszkę pomyliłam .. dziś sprawdziłam dokładnie - śnieg sięga w wielu miejsach powyżej kolan .. skalniak cały zasypany, równiuteńko, razem z kamieniami , krzewy jagody kamczakiej połamane - o 16 .15 - na kałużach był cieniutki lód .. a o 19.30 - pod butami chrzęścił mróz .. mała pomyłka![]()
![]()
![]()
Wiosnę to ja będę teraz oglądać u wasJak wy będziecie mieć już w pełni wiosenne kwiatuszki - to u mnie się dopiero będą rozwijać
![]()
Ale też dobrze - byle się miało co rozwijać
Agawa pisze:Witaj Gabrysiu
Podziwiam Twój ogród, przepiękne rośliny, ogód marzenie
Twoja odróbka zdjęć jest po prostu rewelacyjne. Zdradź w jakim programie takie niesamowite zdjęcia wychodzą?
Joluś, ciemierniki rosną, bo sprytnie wybrałam paczuszkę.jollla500 pisze:Witaj Gabrysiuślicznie Ci rosną ciemierniki, widać że masz do nich rękę a one pięknie Ci się odwdzięczają