Ogródeczek:) - marivsz

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mariusz pewnie będziesz chciał chodnik poszerzyć i na nasadzenia nic nie zostanie ziemi a szkoda bo jakie tam piękne kwiatuszki poczynając od wczesnej wiosny mogły by rosnąć
krokusy, śnieżyczki ,tulipany żonkile a na koniec piękne begonie i rabata cały rok piękna no może jeszcze jakieś piękne koleusy .

A swoja drogą pięknie maszw swoim ogrodzie tak czyściutko
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Maniek, ładnie to wyglądało i sam żywopłocik zadabny w każdym calu :) no, ale jeśli jest plan na lepsze widoczki to tylko czekać nam na efety :)
x_m-i
---
Od: 19 cze 2007, o 09:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To się chłopie okopałeś :D, a miałeś poczekać na mnie ;:112. A jak tam było ze wstaniem rano??? Zakwasy po takim czymś to na 100 były ;:112 A może cosik zdradzisz co tam będzie posadzone ???? Ciekawość mnie zeżre czekając tyle miesięcy :D
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

PS. fachowa robota :) trawnik nie ruszony, a chodni zadeptany :D :D :D
marivsz
1000p
1000p
Od: 9 sie 2008, o 19:20

Post »

Geniu, chodnik nie będzie poszerzany, powiem tyle, że będą tam nasadzenia z iglaków :D

Sylwek żywopłot był zadbany :D :D :D ale mówię jest jeszcze trochę go na ogrodzie, także mała strata.
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
marivsz
1000p
1000p

Post »

Marcin nie no ja kopałem do połowy potem był przypływ emocji;DD i narzędzia uległy zniszczeniu;) dlatego przeniosłem się na miejsce mniej ukorzenione;))) ze wstawaniem to ja nie mam problemu, 5 godzinki snu wystarczają :D
Oj Sylwek :D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

No to mnie ostudziłeś ,jak to baba zaraz widziałam tam kolorowe kwiatki ha,ha ,ha

A iglaki też będą interesujące .a żywopłotu nie mam co żałować ,ogród musi przechodzić co jakiś czas zmiany żeby nie było nudno .

Żal mi że tak się na harowałeś
Genia
marivsz
1000p
1000p

Post »

Nie no ja też tam miałem pomocników, także było w normie, a zmęczenie fizyczne potrzebne człowiekowi, przynajmniej zapomni o sprawach bieżących. Nom kwiatków nie będzie tylko iglaczki.
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Widzę spore zmiany, bo taki żywopłot, to nie byle co :shock: Nie jeden by zazdrościł. Ale pewnie będzie jeszcze lepiej i różnorodnie. Sadzę żywopłot z różnych krzewów, bo nie lubię monotonii.
Zaciekawiły mnie Twoje goryczki. Chińska mi już raz wymarzła. Czy Ty ją okrywasz? A bezłodygowa fajnie, że jeszcze Ci kwitnie, bo z regóły widzę ją wiosną.
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

Maniek, ale to było jak najbardziej na plus powiedziane :) powodzenia w jutrzejszej wyprawie na giełdę :)
marivsz
1000p
1000p

Post »

Jacek ten żywopłot miał z 8 lat, gęsty na całego, sam w sobie ładny no, ale czas na zmiany. Tak jak w życiu tak i w ogrodzie :)
Goryczka chińska yyy wiesz ja jej niczym nie okrywam, rośnie sobie tak cały czas.
Sylwek dzięki i wzajemnie:) nie wydaj całej wypłaty :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p

Post »

No postaram się :) ale na giełdy akurat tak mi się trafia, że premia jest na koncie :) więc łatwiej człowiekowi na duszy z tym kupowaniem :wink:
marivsz
1000p
1000p

Post »

To jeszcze premie Ci płacą :;230 myślę, że pewnie zdjęć nie zdążysz wrzucić, ale zapodaj przynajmniej nazwami co zakupiłeś, bo już jestem ciekawy :D
ogródeczek
storczyki
Awatar użytkownika
g.kiecko
1000p
1000p
Od: 19 wrz 2007, o 23:19

Post »

Oj Mariusz! :shock: Ty jak zabierasz się za przemeblowanie ogrodu - to z rozmachem!!! ;:154
Dobrze, że chociaż pomocników miałeś do tego żywopłotu.
Po tak ciężkiej i nerwowej pracy
...potem był przypływ emocji;DD i narzędzia uległy zniszczeniu;)...
fura pierogów Ci się należy!!! :P :P :P
Pozdrawiam Gośka
Mój ogród
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
marivsz
1000p
1000p

Post »

Gośka oj było trochę roboty, a o pierogach to już cicho.... :D
ogródeczek
storczyki
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”