Moja kwitnąca radość - Aska cz.1
- Zyta
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Halinko a co Asia tak jak Jola rozdajeHalina Kwak pisze:Jolu, trochę tego jest, hihihi... nooo, ale może choć co od Asi dostanę ;-)
Do Twojego ogródeczka wybieram się jutro, żeby chciejstwa zapisać
Och, jaka ja jestem szczęśliwa jak podziwiam Wasze cudne roślinki

- Aska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Haniu -konwalię lupiłam 3 lata temu bodajże w "krokusach". Ale chyba w tym roku mają ją w "cebulach". Strasznie wolno się rozrasta.
Zyto - dendtobium to storczyk domowy, przez całe lato i jesień trzymałam go przed domem, by doczekać kwiatów. I odwdzięczył się jak widać na fotce. Pokażę Wam jeszcze drugą z roślin, ltóra toleruje moje warunki domowe
Zamioculcas - w drugiej doniczce gałązka, która czekała na innego forumowicza, pewnie dostanie się Halince (jak zechce)

Zyto - dendtobium to storczyk domowy, przez całe lato i jesień trzymałam go przed domem, by doczekać kwiatów. I odwdzięczył się jak widać na fotce. Pokażę Wam jeszcze drugą z roślin, ltóra toleruje moje warunki domowe

Zamioculcas - w drugiej doniczce gałązka, która czekała na innego forumowicza, pewnie dostanie się Halince (jak zechce)

Erythronium dens-canis ‘FRANS HALS’
Flowers imperial-purple with greenish-bronze basal spot surrounded by yellow ring.
Asiu, póki co...Ciekawa gama kolorystyczna.
I oczywiście...dokupuję!
A Ty jakie wybrałaś??
Flowers imperial-purple with greenish-bronze basal spot surrounded by yellow ring.
Asiu, póki co...Ciekawa gama kolorystyczna.
I oczywiście...dokupuję!
A Ty jakie wybrałaś??
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę