Kaktusiki - Becia
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lut 2009, o 18:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ROBERTOBORO
- Od: 13 lis 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
w książkach i tak nie ma nazw nawozówa w sklepach jest kolka do kaktusów i chociaż na wszystkich jest napisane to samo to nie wszystkie identycznie działają w praktyce więc musisz być ostrożna
ja obecnie stosuję pokon ... do kaktusów i sukulentów bo według mnie jest najbezpieczniejszy chociaż i tak nie stosuję go tak jak jest napisane na opakowaniu co dwa tygodnie bo mi kilka wtedy spalił ale stosowałem inny którym też miałem podlewać co dwa tygodnie i tamten mi strasznych zniszczeń narobił
ja obecnie stosuję pokon ... do kaktusów i sukulentów bo według mnie jest najbezpieczniejszy chociaż i tak nie stosuję go tak jak jest napisane na opakowaniu co dwa tygodnie bo mi kilka wtedy spalił ale stosowałem inny którym też miałem podlewać co dwa tygodnie i tamten mi strasznych zniszczeń narobił
-
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja też zamierzam podlewać mniejszym stężeniem niż na etykiecie
Również zakupiłam Pokon

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bo pewnie ziemią liściową je dokarmiasz 

Moje doniczkowce i sukulenty
-