U Agnieszki
Marto, cieszę się, że Ci się u mnie podoba. Jeżówki mam aż za dużo, strasznie się porozłaziła po całej działce.
Agnieszko, szkoda tylko, że moi goście - siostra z mężem- nie za bardzo lubią pracę na działce
Rozwary mam dwa, biały i różowy - zeszłoroczny zakup. W tym roku bezskutecznie szukałam niebieskiego.
Agnieszko, szkoda tylko, że moi goście - siostra z mężem- nie za bardzo lubią pracę na działce

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
Witaj Lucy, cieszę się, że pokrzywka ładnie Ci rośnie. W tym roku posiałam trochę odmiany rokoko, więc jak jeszcze trochę podrosną, to też będę mogła się podzielić.
Acidanterę niestety wykopuje się na zimę, ja ją najpierw suszę a potem przechowuję w piwnicy w piasku. W tym roku mam ją drugi sezon - w tamtym roku miałam 10 cebulek, a teraz dwa razy tyle.
Liatry mi ładnie zimują, nawet ich niczym nie okrywam.
Cieszę się, że Ci się podobają moje zdjęcia
Acidanterę niestety wykopuje się na zimę, ja ją najpierw suszę a potem przechowuję w piwnicy w piasku. W tym roku mam ją drugi sezon - w tamtym roku miałam 10 cebulek, a teraz dwa razy tyle.
Liatry mi ładnie zimują, nawet ich niczym nie okrywam.
Cieszę się, że Ci się podobają moje zdjęcia

Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród
Ja koleusy mam w domu, więc nie narzekam. Ale trzy, które rosną na balkonie, faktycznie niespecjalne jakieś. Mnie jakoś zawsze lepiej udają się koleusy z sadzonek, a nie z nasion. W tym roku właśnie po raz pierwszy zdecydowałam się na wysianie rokoko.
Pozdrówka - Aga
Mój ogród
Mój ogród