Witaj Zosiu. Pięknieje twoja działeczka z dnia na dzień. Wypielęgnowana na cacy. Nowe rabatki widzę powstają. Już wyobrażam sobie jak będzie pięknie. Moja nowa rabatka jeszcze pustkami świeci...ale mam nadzieję że niedługo coś na niej wyrośnie. Pozdrawiam.
Zosieńko piękne masz te rabaty ,takie czyściutkie i dopieszczone .Czyżbyś miała taką samą jak ja magnolię żółtą .Begonię dla Ciebie hoduję,wyślę razem z obiecanym krwawnikiem,nie pamiętam czy mam Twój adres .W wolnej chwili możesz mi przesłać na pw
Witaj Zosiu jak u ciebie pięknie i kolorowo, rabatki uporządkowane, czyściutko super. Nawet masz kasztan jadalny, wątpię, czy w naszym klimacie wyda owoce. W pobliżu nas sąsiedzi mają taki od kilkunastu lat, do tej pory nie miał żadnych owoców ale jako drzewo jest piękny.
Witaj Zosiu,dawno nie zaglądałem,widzę ,że u Ciebie też ładnie i kolorowo,podoba mi się magnolia,jak rozkwitnie,to koniecznie daj fotkę.
Pozdrowienia dla Ciebie i Męża.Jak się mają zwierzaki?. Ryszard
Witaj Zosieńko.
Tak jak i Ty tak i ja teraz nadrabiam zaległosci.
Ślicznie u Ciebie, altana skończona, rabaty super pomyślane, gar gliniany, pełno kwiatków i wspaniały warzywniak. Wiem, ze masz teraz mało czasu ale jak znajdziesz chwilke to daj znaka.
Pozdrawiam serdecznie. :P
Witaj Zosiu. Pogoda mnie wygoniła z działeczki ale za to odwiedziłam twoją działeczkę. No widać nie próżnujesz. Wszystko pięknie uporządkowane. Tworzysz nowe rabatki i to bardzo ładne. Także podoba mi się żółta magnolia. Dużo spaceruję po ogródkach i muszę przyznać że jest ona mało spotykana. Także czekam na dalsze zdjęcia.
witam wszystkich serdecznie, mnie też pogoda dziś wygnała do domu, zato mogę być na forum .nie wiem od czego zacząć pokaże fotki które zrobiłam już wcześniej ale nie było czasu tu posiedzieć,krasnoludka już nie mam bo mi ukradli został się dzban codziennie jak ide na działke to patrze czy jeszcze jest-na razie jest oto fotki trochę na zarośniętej działeczce ale to zawsze rośnie gorzej z tym co się sieje a teraz lece po kolei tego berberysa maiałam za płotem tak jak te ogniki ale jak zobaczyłam jak kwitnie to kazałam M posadzić na działce może na razie tyle
Zosiu...choć troszkę spóźnione Najserdeczniejsze życzenia imieninowe
Masz piękny tamaryszek....bardzo mi się ten krzew podoba, ale za mały mam ogródek aby go posadzić. Co to za drzewko co ma trzy piękne żółte kwiaty - czy to magnolia żółta
W twoim ogrodzie jest taaka przestrzeń...jest czym oddychać
Zosiu magnolia jest oszałamiająca. Żółte są wspaniałe. Jesteś drugą osobą na forum u której spotkałem się
z tą pięknością. Genia jeszcze ma tą magnolię