Mój ogród - Józef cz.1
- Józef
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
O rany!!!Dopiero dziś zaglądnąłem do swojego ogródka na forum ..a tu tyle życzeń czeka na mnie.Bardzo wszystkim dziękuję
Korzystając wczoraj z dobrej pogody odwiedziłem też swoją działkę..tę realną.Jedyna okazja żeby nacieszyć się kwitnącymi krokusami.

wychodzą powoli korony cesarskie

może żaby sprowadzą wiosnę

Korzystając wczoraj z dobrej pogody odwiedziłem też swoją działkę..tę realną.Jedyna okazja żeby nacieszyć się kwitnącymi krokusami.

wychodzą powoli korony cesarskie

może żaby sprowadzą wiosnę

- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
To tylko część tych co rosną w szpalerach albo w większych kępkach.Reszta jest porozrzucana po całej działce.A korony cesarskie są żółte i pomarańczowe (czerwone).O dziwo najpóźniej wychodzą te które rosną pod wrzosami i teoretycznie mają najcieplej..ale one dopiero wyszły z ziemi i jeszcze nie zrobiłem fotki.Trawa pampasowa jeszcze okryta

- Babopielka
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Witaj Józiu! Pierwszy raz trafiłam do Twojego ogrodu. Wszystko jest bardzo ciekawe i śliczne, ale szczególnie zainteresował mnie Twój formowany jałowiec( zdjęcie z 24 lutego). Pisałeś gdzieś, że chcesz go oczyścić z kory. Ciekawa jestem jak to wygląda, czy już to zrobiłeś? A jeśli tak to czym? Interesuję się, bo sama mam podobny ( zajrzyj do mnie!). Najwięcej problemów sprawiają mi odrosty zielone na korze, dlatego ciekawi mnie jak wyglądają te konary pozbawione kory, może też sie zdecyduję? Ile razy w roku go przycinasz? Czekam na odpowiedź. Pozdrawiam.
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12