Mariolucoma95 pisze:To zdradź niedoświadczonej koleżance jakieś tajniki siewu.....
Nakupiłam trochę dalii jednorocznych i nie bardzo wiem jak i kiedy je siać i ile ich będzie np. z 1 torebki nasion ?

Ta biała kępa była prześliczna całe lato

Mariolucoma95 pisze:To zdradź niedoświadczonej koleżance jakieś tajniki siewu.....
Nakupiłam trochę dalii jednorocznych i nie bardzo wiem jak i kiedy je siać i ile ich będzie np. z 1 torebki nasion ?
Aga wierzę Ci bo jest naprawdę przepiękna, jeśli one bez problemu rosną po wysianiu, to i ja sobie kupię nasionka, wcześniej kupowałam sadzonki wiosnąaguskac pisze:Agnieszko, ta bordowa mnie powalała na kolana, fotka tego nie oddaje, ale była tak aksamitna, łaziłam do niej kilka razy dziennie hihi.AGNESS pisze:Aguś ależ nas rozpieszczasz kolorkamiproszę tak dalej
Dalie śliczne, a ta bordowa-super
mieczyki też pięknościowe
a owocki ;:13
Żebyś wiedziała jak już za tym tęsknię.... na razie buro i ponuro.. dziś szczególnie. Marzy mi się wygrzewanie w gorącym słonku, nawet wczoraj z braku laku na saunę poleciałamAGNESS pisze:Ależ Aguś kusisz tym Swoim stoliczkiem wśród zieleni-o rany ja tam siedzę i popijam zimny soczek i delektuję się zapachem lata![]()