Cynamonowy ogród ... dopiero będzie piękny ;-)
Ewuniu, dziękuję...Cynamon pisze:Mariolu ... to są moje pierwsze datury, kupiłam je na miejscowym targu i sprawiły nam wiele radości. Bardzo polecam, nie są wymagające, regularne obfite podlewanie i trochę odżywki, a odwdzięczają się wielomiesięcznym kwitnieniem.
Ewuniu, masz rację, ta suczka przeżyła bardzo wiele, kilka lat temu została znaleziona w lesie i uratowana przed znęcającymi się nad nią młodymi "ludźmi". Przygarnięta, odwdzięcza się wiernością, ale radości w niej już nie widać ... jest stara, więc może nie czuje się zbyt dobrze.
Twoja suczka jest wspaniała, przytul ją cieplutko ode mnie ...
ale jej już nie ma z nami...
na pewno jest w psim niebie, bo była dobrą psiną...
( a wszystkie zdjęcia diabli wzięli razem z twardym dyskiem...

dużo słoneczka...
ewa
p.s. spacerowałam po Twoim ogrodzie ale nic nie napisałam, bo wszystko to co chciałam napisać, napisali już ci, co byli przede mną...

podoba mi się u Ciebie BARDZO...
Nie tylko datury są piękne. U ciebie Ewuś nie widać jesieni. Co do traktowania zwierząt w okrutny sposób to myślę, że zależy to od poziomu społeczeństwa. Skoro dla ludzi nie ma się szacunku, to co tu mówić o zwierzętach. To kwestia wrażliwości, którą wynosimy z domu. Na naszych wsiach niestety jest jeszcze bardzo dużo siedmiogrodu, a zwierzę to rzecz.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zeby takiego psiaka przygarnąć to trzeba by mieć niezłą emeryturę.
Daturki jak widać jesieni się nie boją i kwitną w najlepsze.A ogródek śródziemnomorski trzyma się całkiem nieżle jak na tę porę roku.

Daturki jak widać jesieni się nie boją i kwitną w najlepsze.A ogródek śródziemnomorski trzyma się całkiem nieżle jak na tę porę roku.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Cynamon
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hej Dziewczyny
... fajnie, że jesteście ... ja trochę choruję, ale to przejściowe, jak wszystko ...
Danusiu, muszę przyznać, że nie widziałam fioletowej datury i mam nadzieję, że jest piękna
Izuniu ... żal ostatniego
pąka, ale za to w przyszłym roku wyobrażam sobie ten kwiatowy szał 
Beatko, masz rację, że wrażliwość jest ważna i wiele osób ma ją niestety ... wyłącznie na swoim punkcie
Ewuniu - Ewik, bardzo żal Twojej suni, ale pociecha jest taka, że była wspaniała, a teraz jest z pewnością szczęśliwa, w Krainie Wiecznych Łowów !!!
Grażynko, miło że zajrzałaś do mojego śródziemnomorskiego ... tam cały czas wszystko kwitnie ... no prawie wszystko ;)
Hanuś, ale MEGA-MONSTER
... Ty mi chyba źle życzysz, jak ja bym to cudo wykarmiła, wszak od wieków wiadomo, że artyści biedę klepią

Danusiu, muszę przyznać, że nie widziałam fioletowej datury i mam nadzieję, że jest piękna

Izuniu ... żal ostatniego

Beatko, masz rację, że wrażliwość jest ważna i wiele osób ma ją niestety ... wyłącznie na swoim punkcie

Ewuniu - Ewik, bardzo żal Twojej suni, ale pociecha jest taka, że była wspaniała, a teraz jest z pewnością szczęśliwa, w Krainie Wiecznych Łowów !!!
Grażynko, miło że zajrzałaś do mojego śródziemnomorskiego ... tam cały czas wszystko kwitnie ... no prawie wszystko ;)

Hanuś, ale MEGA-MONSTER

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Nie wszyscy artyści biedę klepią
a jeśli nawet, to z reguły mają wielkie serce.
Szybkiego powrotu do zdrowia Ewuniu Ci życzę i słoneczka 8) nie tylko w duszy. :P

Szybkiego powrotu do zdrowia Ewuniu Ci życzę i słoneczka 8) nie tylko w duszy. :P
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Kontakt:
Śmiej się , śpiewaj i wracaj do formy, Malutka !
The Painter - O-Town
http://pl.youtube.com/watch?v=-0BVvVlMS7s
The Painter - O-Town
http://pl.youtube.com/watch?v=-0BVvVlMS7s