Witam poniedzialkowo.
Krychna-Krysiu ;marpa-Maryniu ; Annes 77-Aniu , Witajcie
To prawda , w tamtym roku narzekałam na moje pannice różane.
I jeszcze nie wszystkie się poprawiły.Ale ogólnie jest dużo lepiej z nimi.
Tak, powojnik Pillu jest jednym z ładniejszych .
U mnie wczoraj od X czasu trochę popadało.ale bardzo delikatnie.Mogłoby więcej, bo juz trawkę mi wypala słonce.
Majesty mam 3.moje własne, siane.
Dziękuję za mile słowa .I ciesze się,ze moje zdjecia się wam podobają. I bocianie zdjecia tez.Tak mam lustrzankę Canona .
clem3-Malgosiu Tez mi sie ten konar podoba.Jest złamany w 2 miejscach i po kazdym koszeniu inaczej go okładam.Tak samo wychodzi. To mąż mi go skądeś przywiózł.
Ja lubię wszelakie owady.A i fruczaka tez.Tylko ten to jest bardzo ruchliwym modelem.
Telefonem to trudna sprawa złapać go wyraźnie kadr
Boćki widzę często , bo bocianie gniazdo jest za sąsiada działka.
Handel
apus-Basiu Dziękuje

Tak, przycinam przekwitnięte róże.Tak chyba powinno się robić ??
Na tym krzesełku ten zawsze stoi jakaś kompozycja kwiatowa.I co kilka dni je zmieniam.
Ciesze się ,ze tobie sie ona podoba.
maniolek-Mariuszu WAW!!
ale mi posłodziłeś.Dziękuję bardzo i ciesze się,ze ci się u mnie podoba.Trochę rośliny podlewam.Nie ma wyjścia.szkoda,żeby padły. Jak sa niedziele czy święta, to milo posiedzieć i popodziwia rośliny i ogród.
korzo_m-Dorotko Bardzo ci dziękuje za te pochwalki,

To nie margerytki tylko zwykle polne rumianki.
Dzbanki tez lubię różne.
jonatanka-Asiu Rosomane Janon to naprawdę śliczna róża.Tak ona utrzymuje sztywne pędy.
Dziękuję za pozytywne słowa pod adresem dodatkowa i moich bukiecików.
danuta z-Danusiu To zbiorę nasiona szalwi i będzie coś dla ciebie.Tylko sie przypomnij, bo mogę zapobiec.
Nie , nie pryskałam orz i ziemi wokół nawozem biohumus z dodatkiem mydła potasowego.a podasz mi dokładny przepis.Nie znam go.
Ciesze sie,ze moje bukieciki się podobają.

Charlotte

Chipek

NN

Leonardo da Vinci

Rhapsody in Blue

Lilia azjatycka Apricot Fudge