Witajcie.
Czas leci, na działkę nie ma jak zajrzeć, bo pogoda jest fatalna, praktycznie cały czas pada...
Jeśli chodzi o mój zakup, to oczywiście skusiłem się na piwonie

Mam już ich w sumie u siebie 21 sztuk i domówiłem kolejne 8

co da łącznie 29 sztuk, oczywiście miejsca na te nowo zakupione nie nie mam, no ale cóż...
Wczoraj również skusiłem się na kilka lilii, chociaż miałem już nic nie kupować, ale to było silniejsze ode mnie
ALicjo[Alicja125], Marysiu[Maska], Iga[Igala], Piotrek [buum], Natalio[Blueberry], Julia[julcia1] dziękuję Wam bardzo za życzenia i miłe słowa
Krysiu [Krychna] z piwonii zamówiłem: Old Faithfull, She`s my star, Lorelay, Lemon Chiffon, Eliza Lundy, Joker, Gay Paree, Tom Eckhardt.
Kasiu[Dorja] jasne pochwalę się podporą jak już będę miał, aczkolwiek myślę o czymś prostym z prętów, typu bramka, bo potrzebuje ją nad wejście do ogrodu

Ogólnie dla 2 róż na działce mam taką trójkątną jak poniżej widać ją w tle, tylko róże jeszcze malutkie hehe ;)
Sebastian[seba1999] piwonie

no i wczoraj lilie hehe.
Olu[Bufo-bufo] nom popyt jest bo umiejscowienie działek dobre bo blisko osiedla.
Sabino[nifredil] dziękuję bardzo za życzenia, tak już zamawiam choć miałem tego nie robić, no ale cóż może niech ta wiosna już przychodzi, bo jak człowiek szpera po tym necie to później tak to się kończy.
Teresko[inka52] tak zamówiłem piwonie, teraz będę czekał na nie do jesieni, ale na wiosnę przyjdą lilie, na które też się skusiłem hehe, róż mam jeszcze kilka wybranych, ale muszą jeszcze czekać
Małgosiu[clem3] ano tak wyszło, że zamówienia już poszły, ale miejsc nie ma hehe później się coś wymyśli.
Teraz na przypomnienie troszkę moich piwonii