Mario
Chyba pukam do Twojego wątku od końca, ale nie poszłam na skróty, bo odwiedziłam wszystkie Twoje poprzednie zanim się tu wpisałam.
A od końca gdyż najpierw widziałam odcinek Mai z Twoim udziałem a dopiero potem się dowiedziałam, że jesteś tu na FO
Jestem zachwycona Twoim ogrodem, piękne aranżacje!
No i te Twoje domowe słoneczka
Pozdrawiam.
Tereniu szukam o tym krzewie i nic mnie wzięło na pajączki i falbaniastych nie mam Marysiu Masko wiem, że kochasz tak samo bez falbanki bo falbanki to my same nie możemy sobie robić konkurencji Iwonko1 ferajnę w ryzach trzyma najmniejsza ja na dzień dzisiejszy pajączków uzbierałam 40 ale jeszcze nie wszystkie kwitły Jadziu ona się nie wpatruje tylko chce pokazać, że nie lubi aparatu Iwonko chyba nigdzie by im lepiej nie było, robią ze mną co chcą Beatko
To nie aranżacje, po prostu kupuję i biegam gdzie jeszcze coś posadzić i tak jakoś to wychodzi
Dziękuję za uznanie, staram się dzielić tym jak mam z innymi Marysiu delosperma pajączków to jest więcej tylko gdzieś po kątach się pochowały
Kocham te moje merdające ogonki Marusiu czy zimno, czy ciepło to one zawsze tam gdzie ja
Coś na ocieplenie klimatu
Skutecznie ociepliłaś klimat, aż ciepłą kamizelkę rozebrałam. A tak poważnie, to cudownie kwitły Twoje lilie. Najładniejsze wszystkie pieguski. Miło mi je obejrzeć, bo moje w tym roku zawiodły. Brawa za sporą kolekcję pająków. Domowe słoneczka już skopiowane w wiadomym folderze.
Pachnie nawet przez monitor tymi lelujkami.Dostałam cebulki ślicznego pieguska od Elusi jestem ciekawa czy też tak cudnie zakwitnie.Już nie pójdzie do ziemi zostanie w doniczce, bo juz raz je straciłam i drugi raz nie pozwolę
Marysiu ja też szukałam nazwę tego krzewu i nic nie znalazłam i dałam sobie spokój , może sam się gdzieś ujawni
Lilijki przepiękne aż się serce raduje patrząc na nie .
Mnie podobają się wszystkie liliowce - dziękuję Ci
Lidziu przydało by się jeszcze trochę ciepełka w ogrodzie ale trzeba się pogodzić, że to już nie ten czas możemy sobie tylko pomarzyć Iwonko wnuki i nasze pupile mają prawo z nami robić co chcą pierwsze w i tak mniej jak te drugie Marysiu po to mamy te skrawki ziemi aby cieszyły nasze oczy i dusze wtedy wszyscy na tym korzystają z naszego otoczenia Jadziu piegatych lelujek to Ci podaruję ale wiosną bo teraz to już za późno kto Ci zeżarł, że masz w doniczce Tereniu to zachłanność z mojej strony na OLX znalazłam ogłoszenie ileś cebul za małe pieniądze i dostałam setkę i takim to sposobem rabata M pod dalie zrobiła się liliową Jolu tatarski ma liście gładkie a ten Tereni szorstkie i przypominające bardziej liście śliwy. Już myślałam, że to może być http://www.google.pl/search?q=wiciokrze ... LlSOX9M%3A ale Terenia wyprowadziła mnie z błędu szukamy dalej