Iwonko no niestety czasami tak już jest, że na nic ochoty nie ma... Mam nadzieję, że wszystko co złe już za wami i będziesz częściej bywać na fo Śliczny delikatny kolor ma to twoje hipeastrum
clem3 Małgosiu dziękuję justus27 Justysiu wszystkie hoje od Ciebie są cudne a co do nasadzeń zobaczymy pożyjemy,Aguss85 Aguś dziękuje ja też bardzo lubię delikatne kolorki
Kochane dziewczyny chwalę się kwitnieniami hojek moja ulubiona h.Tove kwitnie jak oszalała a w pokoju zapach jak w kwiaciarni
h.Snow Caps też kwitnie tylko już zapach ma delikatniejszy
Nigdy jeszcze nie wąchałam hoji, muszę się zaczaić w kwiaciarni i powąchać, bo każdy kto się już spotkał z hoykami wyraża się o nich w samych superlatywach
"Przymierzyłam szczęście. Pasuje mi, będę nosić." Zapraszam do mojego ogrodu Warzywnik we fiolecie
Agnieszka
halinkab Halinko ja zauważyłam że u mnie co roku kwitnie hoja Tove i Sunrise inne dopiero debiutują Aguss85 Aguś polecam lacunosy bo cudnie pachną jedne delikatnie inne bardzo mocno Tove pachnie mocno,moja mama dziwi się,że mogę przy takim zapachu spać
Witam wszystkich w niedzielne przedpołudnie,oglądam Wasze cudne wątki i sama wybrałam się na poszukiwanie wiosny clem3 Małgosiu namawiam Cię na hoje chociaż pachnące justus27 Justynko powiadasz h.eskimo???
Moja wiosna pózniejsza od innych ,ale pamiętajcie mieszkam w górach
I uwaga chwalę się wczoraj dostałam taki piękny prezent urodzinowy storczyk Dendrobium Nobile
Szybko znalazł swoją miejscówkę choć nie mam miejsca na parapecie