Gosiu,piwonii powinno dużo zakwitnąć ,te najmniejsze teraz kupione pewnie nie zakwitną ,bo ciągle coś dokupuję z odmian których nie miała Waja ,bo od niej to kwitną zaraz ,Rododendrony maja swój czas ,mam ich sporo ale niektóre późniejsze pozdrawiam i miłego dnia życzę
Moniczko,dziękuję aż chce się w nim pracować
Marysiu,życzę szczęśliwej drogi i miłych spotkań ,piwonie dopiero zaczynają ,więc spokojnie na nie wrócisz i myślę ,że namówisz męża do mnie ,pięknych chwil życzę i buziaczki
Beatko,ogród urósł nie wiadomo kiedy tak czas leci ,ma 10 lat ,dziękuję za miłe słowa i zapraszam znowu
Kasiu,to dopiero początek piwonii,dla mnie to też najpiękniejszy okres w ogrodzie,pozdrawiam
Filemon,i Twój szybko urośnie ,bo czas tak szybko leci ,zapraszam na dalsze wędrówki po nim ,bo to dopiero początek
Kasiu katharos,irysy są młodziutkie ,mają 2 lata i rosną od takich bardzo malutkich ,a już troszkę sie rozrosły,piwonii mam sporo ,będę systematycznie pokazywać ,jak będą zakwitać,a dużo ich będzie,pozdrawiam
majreg,miło,że jesteś ,jak masz na imię,i zapraszam znowu na poranne i wieczorne spacerki,życzę miłego dnia
Tereniu,cieszę sie ,że kupiłaś piwonie,bo dla mnie one najcudniejsze,chociaż nie kwitną tak długo jak róże,ale to nic i tak nie przestanę ich kochać ,dziękuję za milusie słowa i zapraszam do mojego ogrodu ,bo cieszę się ,że się podoba,pozdrawiam i buziaczki
Iwonko,kocham je nad życie i fajnie ,że cieszą i wasze oczy,
Tereniu TerDob,będą następne zdjęcia z ogrodu ,bo jakże inaczej miało by być ,cieszę sie ,że mnie odwiedzasz
Maryniu,witaj w tym właśnie ogrodzie ,słów miłych nigdy nie za dużo ,takie już jesteśmy

,dziękuję i zawsze w wolnej chwili zapraszam ,miłego dnia i buziaki
Soniu,to jest Głóg dwuszyjkowy ,taki zwykły ,który zdobi niejedno miasto ,ale go uwielbiam i też zagościł w moim ogrodzie,kaliny posadziłam wszędzie ,bo tak się rozrasta i teraz w różnych miejscach wyziera między drzewami,też ją lubię ,dziękuję i miło ,że ten ogród sie podoba ,on taki prosto z mojego serca ,pozdrawiam