Muszę to sprawdzić

Piękne choineczki Alu,no i prawdziwne

Grzegorzu, przeszukuj dom, może się znajdąGrzegorz B pisze: Wiesz, zauważyłem, że radziecka/rosyjska moda i nas nie ominęła, jeszcze nie tak dawno, takie lampki błąkały się w kartonie
Bogusiu, nastrój świąteczny tylko w moim wątku, bo w mojej duszy niebogusia177 pisze:Ciasta ,choinki ,stroiki ,toż tu jeszcze taki nastrój świąteczny .
Ja moją choinkę kaukaską --też pochodzenia rosyjskiego ,będę musiała wnet rozbierać ,bo się sypie ,pewnie ma za ciepło :P
Trzeba będzie poszukać, może jeszcze uniknęły ;:5alana pisze: Grzegorzu, przeszukuj dom, może się znajdąA jak odnajdziesz te lampki, to pstryknij im fotkę i pokaż
![]()
Nie ma problemu, jak chcesz, to prześlę Ci pocztą trochę śnieguGrzegorz B pisze: Alu, tym śniegiem, to byś się podzieliła![]()
![]()
, świetnie, to wygląda, zima nie tylko z nazwy, warto byłoby znów porządnie zmarznąć
![]()
Ja Rh nie okrywałem, trochę z lenistwa, ale z nadzieją, że dadzą sobie radę, nadal w to wierzę
Dobrze to ujęłaś. A jeszcze żeby skrzypiał pod nogami byl taki sypki i świetlisty, ach wtedy to jest piękna zima, ale takiej dawno nie było, w 2006 roku ostatni razchatte pisze:Fajne zdjęcia AluPięknie wygląda taki dziewiczy snieg. A ja jak chciałam zrobic takie zdjęcie, to za późno zdecydowałam się na miejsce i zdążyłam sobie narobic pełno sladów