Pogoda od rana zapowiada się super

Słonko wesoło przyświeca

Na balkonie stoi niedokończona skrzynia,brakuje jeszcze dopracowania,a wtedy ją pokażę ;:W fotosiku trzeba dokupić dużo większy transfer,na razie zablokowali mi zdjęcia.Uważam,że to niepoważne,nie ma problemu przeniosę się na inny hosting

Niektóre z nich postaram się w najbliższych dniach powklejać ponownie.
Zwłaszcza moje zdobycze
Aguś fajnie,że zaglądasz,ja tez u Ciebie bywam,tylko się nie wpisuję,ale się poprawię
Heliofitka postaram się powklejać ostatnie brakujące fotki

No jedna fota się udała rzeczywiście powojnik z różą
Aniu-sweety powojnik z dzwonkami w tym roku mnie zadziwił swoją wielkością.Przerósł w bardzo krótkim czasie swój stożek metalowy,ma chyba teraz ponad 3 metry
iwiska ale fajna reakcja u Ciebie

Lilie poprzesadzasz,ważne,by zakwitły,ja w tamtym roku nie doczekałam się kwitnienia wielu lilii,bo coś czubki pozjadało
Milenko Charles de Mills jeszcze ma kwiaty,ale coś trudno mi było ostatnio mu fotkę zrobić

Na fotkach kolor wychodził przekłamany...Część kwiatów poobcinałam,czas ich minął...
Duecik dziękuje za pochwały
Aneczko dwa lata temu kupowałam powojniki w M...w marcu przyjechały do mnie,ale one miały małe przyrosty,więc drucików nie trzeba było zawiązywać,bo nie było na czym.Wszystkie mi pięknie rosną.Rozmawiałam z panią ze szkółki,która potwierdziła,że tej wiosny wszystkie powojniki wielkokwiatowe,ale te pełne właśnie zapadły na uwiąd
Także teraz nie mogę potwierdzić,że to była wina drucików.Obserwuję Ivana Olsona,który zakupiłąm w tej szkółce i po przekwitnięciu nie więdnie jak na razie,ma zielone liście.On ma pojedyncze liście.
Anetko ja właśnie piję kawkę,a słonko świeci:) Ale masz fajnie ,że zwiedzacie sobie naszą Polskę:)
Jarzmianki są bardzo fotogeniczne,jeśli nie masz to kupuj....
Moni jarzmianki nie są wcale kłopotliwe,to byliny,co roku odrastają.
Moni-vertigo powojnik rośnie w stożku,ale przerósł juz dawno konstrukcję i kłania się róży

A to ci model....
Ilonko postaram się wkleić zaległe fotki chociaż z trzech ostatnich stron.Miło mi,że Ci się podoba.Lilia Samur rozkwitła:)
123katex powojnik z różą się skomponowały,lubię jak rośliny tak ładnie się łączą:)
Aguś dziękuję i miło,że się podoba
Andziu heh ale mnie rozśmieszyłaś...no wiesz dziecko wymieniłaś na roślinę?
Renia to przypadek z tym połączeniem,ale jak widać przypadki czasami robią niespodzianki.
Skrzyni jeszcze nie skończyłam,ale dziś zrobię fotkę poglądową...
Ewciu dobrze zrobiłaś,będzie efekt
Lilia Samur rozkwitła...
To moje zdobycze,rzekoma skrzynia,która wygląda dziś inaczej po przemalowaniu i wiklinowy stojak pomaluję na biało albo na lilaróż,a może fiolecik...
Aniołek wygląda jak Elf z koszem kwiatów,w nocy świecą te kwiaty...
Bailando jak co roku pięknie kwitnie...
Tawuła Pumila
A teraz przedstawiam Wam moją nowość różaną
Rosenfaszination z niemieckiej szkółki
Życzę miłego dnia wszystkim