Marzenko (Sosenki4)! I u nas zimno, a ta wilgoć potęguje to uczucie. 2 stopnie na plusie w ciągu dnia. Podobno dziś padał na przemian deszcz i śnieg. Brrrr

Ale za to zdjęcia wyszły ładne
Ateno! Okolice ładne, ale jak ziąb wejdzie w naszą dolinkę to

Ale w tym roku i tak nie jest źle. Cieszę się, że Ci się spodobało!
Wando (wanda7)! To szachownica Michajłowskiego. Mam jej dwie kępki. Faktycznie jest urocza
Aguniu (Agness)! Z łyszczaków kwitnie tylko żółty, a fioletowy się szykuje. Sama nie wiem, jaki mam kolory. Darczyńca też nie wie
Kasiu (kasiula17)!
Majeczko (edulkot)! I świdośliwie tyle słyszałam, ze jak zobaczyłam postanowiłam kupić. Mam ja drugi rok i teraz nie mogę się doczekać owoców. Ale Marta (koziorożec) bardzo je chwali

Czytałam tez, że są świetne do przetworów. Jagody kamczackie i borówki amerykańskie tez mam, bo lubimy. Choć córce kamczacka nie bardzo smakuje. Ale dla mnie jest w sam raz - nie za słodka i mięsista. Jak na razie z sadzonek z "Magdy" jestem zadowolona, a jak będzie? Zobaczymy. Do Kapisa koniecznie się wybierz, a jak będziesz jechać - daj znać, to się spotkamy. Czy znasz kogoś, kto ma You're beautiful? Chętnie zobaczyłabym ją na zdjęciach kogoś z forum
A dla skrytoczytaczy mały żart. Takie urosło. Ja z tym nie mam nic wspólnego. Prawie