Jadziu już nie mogłam doczekać się pierwszych kwiatuszków..... wreszcie się pokazały..... a tu za chwilę ochłodzenie i śnieg

Pickwicków i ja muszę dokupić, mam tylko 2 kępy, a chcę posadzić jeszcze w innych miejscach.... bardzo też lubię Tricolor, te niestety straciłam po zimie sprzed 3 lat, ale jak tylko trafię to też posadzę ...
Aniu dziękuję

Posadzisz sobie jesienią różne cebulki i wiosną będziesz miała śliczne kolorowe widoczki

Z deszczu się cieszę, bo już naprawdę zaczynało być sucho, gdy tylko zrobi się ciepło, to napojone roślinki ruszą ze zdwojoną energią

Jolu

Ja w zeszłym roku kupiłam mieszankę 100 cebulek krokusów.... miały to być właśnie te duże odmiany, okazało się, że są te drobne.... Jestem zawiedziona, bo zapłaciłam 10 zł drożej i jest nie to co chciałam, chociaż ja bardzo lubię i te drobne..... jednak przepłaciłam

Czasami takie relaksujące dni są bardzo potrzebne, miłego leniuchowania

Ja dziś zaplanowałam pucowanie łazienek

Jacku wreszcie i ja doczekałam się pierwszych kolorków w ogrodzie.... długo się nimi nie nacieszyłam, bo zrobiło się zimno i kwiatuszki zastopowały....a te kwitnące stoją stulone , ale i tak się cieszę..... Deszczyk bardzo się przyda, gdy zaświeci słonko wszystko ruszy ze zdwojoną siłą

U mnie Pickwicki dla odmiany zakwitły jako jedne z pierwszych