Widzę, że za mną nie tęsknicie. Może to i dobrze, bo nie odczujecie mojej nieobecności na FO...
Aneczko, Pana K. na razie nie widać, ale wątpię żeby był to efekt moich poczynań, może po prostu przeszedł głębiej do podziemia

....
Aneczko, Mufko, Moniko, Agness, Aage, April dziękuję za pochwały
Skorpionie 
, witaj

! Kulki hydrożelowe znam, czasami też ich używam, ale głównie bezbarwnych. Preferuję jednak stonowane kompozycje, chociaż nie przeczę, że wielobarwny bukiet w kolorowych kulkach też może wyglądać zjawiskowo...
Jolu, tak to keramzyt - zdobyczny z Gardenii

(firma Zielona Doniczka)
UWAGA: post zawiera lokowanie produktu
Elwi, pomogły mi kury, niestety osobiście mi nie znane - dostarczyły jaj. A pisanki co do jednej malowałam sama.... Kiedyś mi się jeszcze chciało
Moi drodzy, a teraz zamilknę... Niektórzy znają przyczynę... Nie pierwszy to już raz w mojej forumowej karierze.... Będzie mi Was bardzo, bardzo brakowało.... Z niektórymi z Was spotykam się nadal, tylko że w innej wirtualnej przestrzeni... Niektóre zaprzyjaźnione ogrody będę nadal po cichu podglądać

... (
Elwi, załóż wreszcie swój wątek

) Tym, którzy zatęsknią za mną lub moimi zielonymi czterema katąmi, zostawiam wskazówkę ewangelisty Mateusza: "szukajcie a znajdziecie"

...
Jak nie wytrzymam rozstania, to wrócę niczym córa marnotrawna...
A na razie macham gorąco

, pozdrawiam, życząc wielu przepięknych wiosennych i letnich kwitnień

...