Mój ogród wśród łąk

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród wśród łąk

Post »

Małgosiu,piękne Walentynkowe przywitanie,dziękuję ,na krety chyba nie ma sposobu bo jak uciekną to i tak za chwilę wrócą,kupiłam śledzie podobno zepsute działają na nich jak płachta na byka ale mam w lodówce bo na razie zimno na polu to śledź się nie zaśmierdzi,ale czy to pomoże to nie wiem,pozdrawiam :wit ;:168
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Gosiu- czytam,że brzoskwinie z pestek sadziłaś .Ja też mam głównie takie.Owocują faktycznie po kilku latach,ale bardzo obficie .Ja co kilka lat dosdzam jednak kolejne ,bo szybko się starzeją .Córka kupiła jakąś
odmianowa ,ale nz razie nic nie ma więc czekamy.

Pozdrawiam :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Marysiu, Martuś, Jadziu - dziękuję za odwiedziny ;:196

U mnie dziś paskudna pogoda. Wieje zimny wiatr, ponuro i nieprzyjemnie. Pokręciłam się trochę po ogrodzie, poukładałam drewno do kominka, przygotowałam korę do kompostowania, pograbiłam. Ale tak bez entuzjazmu...Ta pogoda dzisiejsza źle mnie nastraja do prac w ogrodzie, a porządki wiosenne czekają.

Na niebiesko :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Małgosiu to dmucham słoneczko do Ciebie, bo u mnie świeci od rana. Nie ma wiatru i jest ciepło, ziemia rozmaka i błoto jest wszędzie.
Jakie śliczne niebieściutkie powojniki. Bardzo lubię niebieski w ogrodzie.......tylko ;:306
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Cześć Małgosiu :wit Nie było mnie kilka dni bo jestem przeziębiona ;:223 a tu już kilka stron do nadrobienia :wink: Koty-piękne,uwielbiam te sierściuchy.Sama do niedawna miałam dwa,miesiąc temu Lucek poszedł sobie... ;:145
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ślicznie ,niebieściutko,powojnik cudowny ;:138 :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Awatar użytkownika
MariaWy
1000p
1000p
Od: 3 lip 2011, o 22:12

Post »

Małgoś śliczne niebieściutkie kolorki , u mnie też dziś paskudnie wiało i tak jakoś przygnębiająco ;:145 nic się nie chce , może jutro będzie lepiej?????
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Małgosiu Piękne te widoczki :wink:
O matko ile kopców krecich na łące to znaczy, że wiosna już idzie, bo krety zaczęły ryć na całego dobrze ze nie u Ciebie tak zryły :wink:
Kobea dostaje nowych listeczków i pięknie Ci rośnie
Heliotrop pokazał swe listeczki :)
Koty pięknie się wygrzewają na słoneczku
Śliczne białe serduszka na drzwiach :)
Jaką miłą niespodziankę zrobiło Ci Hipeastrum wypuściło kolejny pęd kwiatowy :heja
Piękne niebieskie kwiatuszki :D
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Ale u ciebie niebiesko :) Ja jeszcze nic niebieskiego nie mam. Choc częśc roślin z mieszanek w ubiegłym roku nie kwitła, więc może w tym roku się jednak okaże, że mam niebieskie roślinki?? Twoje śliczne. Ale ja się na razie skupię na moich bielach.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Gosiu- ładnie niebiesko.Powojnik mnie ciekawi .Dobrze mu sie wiedzie u Ciebie bo ładnie kwitnie .Jak o niego dbasz. :wit
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Dziś był bardzo pracowity dzień. Słoneczko Marysia - Maska mi przydmuchała, dlatego też mogłam pobuszować z sekatorem i grabiami w ogrodzie. Mnóstwo jeszcze pracy przede mną....a myślałam, że solidnie posprzątałam jesienią. Pokazuje się coraz więcej cebulowych, aż miło. ;:3

Dziękuję, że mnie odwiedzadcie ;:196

Marysiu - Masko - dziękuję za przydmuchanie słoneczka w moje tereny :D Ja też uwielbiam niebieskości w ogrodzie, ale to już kiedyś wspominałam :D Patyczki amfory (ona już zostanie amforą) posadziłam do ziemi w domku, dałam kaptur z folii i oczekuję,,, :D Dziękuję ;:196

Marzenko - co z Luckiem? Współczuję. Ja się strasznie przywiązuję do zwierząt, dlatego strata jakiegoś z nich na długo zostawia ból..Każde z moich zwierząt, które odeszło w kierunku tęczy ma swoje miejsce w moim sercu. Najbardziej tęsknię za Sarunią, przecudną i najmądrzejszą sunią, jaką do tej pory spotkałam.

Grażynko - dziękuję

Marysiu - ;:196

Paulinko - ;:196

Agnieszko - masz kochana tyle miejsca do siania i sadzenia kwiatków :D chętnie popatrzę na Twoje biele, bo u mnie raczej ich niewiele, chociaż też bywają :wink:

Jadziu - Powojniki mam od niedawna, to chyba ich trzeci sezon u mnie. Ja co roku mam nowe miłości ogrodnicze. :D Na zimę usypuję im kopczyk na nóżki, a po zimie ( czyli niebawem) obcinam zeschnięte części, tylko muszę dojrzeć, bo one same swoimi kiełkami pokazują na jakim etapie są gotowe po zimie. Oczywiście odżywiam je w sezonie, stosuję kompost.I jak zwykle wszystkim moim roślinkom rozdaję pokrzywową gnojówkę :wit

Dzisiaj na biało

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Dziękuję za to na biało ;) I chyba zła jestem o to :) Bo jeszcze akację bym chciała, ona tak pięknie pachnie... uch...
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Awatar użytkownika
gracha
1000p
1000p
Od: 23 maja 2012, o 21:49

Post »

Małgosiu na biało też bardzo ładnie ,magnolia urocza,już nie mogę się doczekać kiedy u mnie zakwitnie :wit
Pozdrawiam Gracha
Mój Raj cz.5
Moje wątki
Marzenka79
1000p
1000p
Od: 27 lis 2011, o 22:54

Post »

Gosia za 4 dni minie miesiąc jak mój ukochany koci synek wyszedł i nie wrócił...Nadal bardzo tęsknię za Nim...Moja mama mói,że przesadzam,że mam dziecko a za kotem wariuję ale tak mam,że zwierzęta są mi wyjątkowo bliskie.
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Piękne i śliczne balutenkie kwiatuszki :)
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”