żaba dalej swoje?? nie dopuszcza mnie?. za co ja płacę?..
W tym tygodniu mój osobisty spec zmieni mi przeglądarkę?.
Jeżeli żaba dalej nie ruszy, to będę musiała wypowiedzieć umowę i szukać innego hostingu.
To tyle tytułem wytłumaczenia się?.. z niebycia na forum?.
Nie marnuję czasu knuję ile wlezie?. hihihi?hi bylinki? doniczuszki?. nasionka?.. różyczki?.. nawoziki ?. i t d??
Ilonko jakie tam wypociny, ale masz apetyt na jeszcze.
Coś mi się zdaje, że na tych 5 się nie skończy.

Ewciu-majowa?.. chcieć, to móc ?? tylko chcij?..

Ula ja bym tej żabie jej nawet buzi dała ale na ekranie jej wcale nie widać.
Czytałam o dzwoneczku, dziękuję miło się tam spędza czas ?. tylko co wybrać?.

Elwi musisz wymienić ziemię przed posadzeniem róży na tym samym miejscu. W przypadku, o którym piszesz dla zobrazowania wybrałabym ze dwie taczki ziemi zanim wsadziłabym nową różę. Dołek zaprawiłabym kompostem i dobrą ziemią. Dopiero bym sadziła nową różę.
Za każdym razem, kiedy wsadzam nową różę wymieniam dokładnie ziemię a, dołek zaprawiam.
Szczerze?.. mam już dosyć tego rycia. Zmiany związane z nową rabatką różaną i przesunięciem pergoli wymusiły na mnie kolejne zmiany. Mam na myśli przesadzanie róż i ich wymiana.
Jestem już na finale?. teraz poczekam ze dwa sezony i róże się ładnie rozrosną.
Nowych zmian na razie nie planuję?..

Asiu2 kobieta zmienną jest ?? a, gałoumilacze będą ?.muszą być.

Ewuniu

Justynka- justi pomóż temu cudowi

Majeczko ? edulkotku wstrętna żaba?. wyczytałam w necie, że inni też mają ten problem. Czekam na twój nowy wątek??

Asiu-jonatanko?.. a widzisz, a ja myślałam, że to urlopik na przemyślenia.

Ania ? Ann ja nie ?.

Ja tym razem nie strajkuję ?. działam w innych obszarach?? można powiedzieć, że knuję?..

Miło jest czytać, że moja bajka może być i Twoją?.

Jak tylko opanuję problemy z żabą czy jak ona chce z przeglądarką natychmiast wstawiam foty.
Do miłego popisania?.. lecę do waszych wątków.