Ogród Majka411 ? ?róże w ogrodzie? 2013

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogród Majka411 ? ?róże w ogrodzie? 2013

Post »

Cześć :wit
żaba dalej swoje?? nie dopuszcza mnie?. za co ja płacę?..
W tym tygodniu mój osobisty spec zmieni mi przeglądarkę?.
Jeżeli żaba dalej nie ruszy, to będę musiała wypowiedzieć umowę i szukać innego hostingu.

To tyle tytułem wytłumaczenia się?.. z niebycia na forum?.
Nie marnuję czasu knuję ile wlezie?. hihihi?hi bylinki? doniczuszki?. nasionka?.. różyczki?.. nawoziki ?. i t d??

Ilonko jakie tam wypociny, ale masz apetyt na jeszcze.
Coś mi się zdaje, że na tych 5 się nie skończy. :;230

Ewciu-majowa?.. chcieć, to móc ?? tylko chcij?.. ;:306

Ula ja bym tej żabie jej nawet buzi dała ale na ekranie jej wcale nie widać.
Czytałam o dzwoneczku, dziękuję miło się tam spędza czas ?. tylko co wybrać?. ;:173

Elwi musisz wymienić ziemię przed posadzeniem róży na tym samym miejscu. W przypadku, o którym piszesz dla zobrazowania wybrałabym ze dwie taczki ziemi zanim wsadziłabym nową różę. Dołek zaprawiłabym kompostem i dobrą ziemią. Dopiero bym sadziła nową różę.
Za każdym razem, kiedy wsadzam nową różę wymieniam dokładnie ziemię a, dołek zaprawiam.
Szczerze?.. mam już dosyć tego rycia. Zmiany związane z nową rabatką różaną i przesunięciem pergoli wymusiły na mnie kolejne zmiany. Mam na myśli przesadzanie róż i ich wymiana.
Jestem już na finale?. teraz poczekam ze dwa sezony i róże się ładnie rozrosną.
Nowych zmian na razie nie planuję?.. :;230

Asiu2 kobieta zmienną jest ?? a, gałoumilacze będą ?.muszą być. ;:306

Ewuniu ;:196

Justynka- justi pomóż temu cudowi ;:170 ??. angieleczki?.. super? ;:333 Crocusik?.. bardzo dobrze? ;:333 Ciekawa jestem co dalej ?? ;:65

Majeczko ? edulkotku wstrętna żaba?. wyczytałam w necie, że inni też mają ten problem. Czekam na twój nowy wątek?? ;:196

Asiu-jonatanko?.. a widzisz, a ja myślałam, że to urlopik na przemyślenia. ;:219

Ania ? Ann ja nie ?. ;:185 czekam na niespodziankę, mam nadzieję, że będzie? ;:306
Ja tym razem nie strajkuję ?. działam w innych obszarach?? można powiedzieć, że knuję?.. ;:306

:wit Iwonko ?fiwonka cieszę się, że zajrzałaś do mnie?. zapraszam ponownie. ;:196
Miło jest czytać, że moja bajka może być i Twoją?. :;230

Jak tylko opanuję problemy z żabą czy jak ona chce z przeglądarką natychmiast wstawiam foty.
Do miłego popisania?.. lecę do waszych wątków.
Awatar użytkownika
justi177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 wrz 2011, o 17:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Jesteś :wit
Crocus musi być, a co dalej? Sama jestem ciekawa. Niewiele więcej da sie zrobic z tą moją działką, więc to być moze jedna z ostatnich moich kombinacji z rózami :;230
Ubrałam panny i ochroniłam je przed mroźnym wiatrem :heja i to dzisiaj :wink:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sty 2012, o 23:42

Post »

Majka, odpowiedz więcej o tych knowaniach.. ;:162
Jakie nawozy kupujesz, co będziesz siała, jakie doniczki? ;:65
Polecam hosting yahoo, flickr. ;:108
Pozdrowionka :-) Kasiek *aktualny wątek
*moje wątki*
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Majeczko, decyzja zapadła zamówienie poszło, też coś czuję, że na tych pięciu może się nie skończyć ;:306 , bo jak pojadę do Ewki, bo odbiór tych zadołowanych, to może być różnie, a co mi tam najwyżej wykombinuję nową rabatę, a miałam już nic nie zmieniać ;:14
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Zimno się robi-wiatr nadal dmucha i trzeba by się zająć pnącymi. Wcześniej bez sensu było je okrywać, przy -10 nadal niespecjalnie to sprytne, ale straszą niższymi temperaturami. W prognozach nie widać, ale podobno ma pojawić się mróz. I znowu-do -25 stopni żaden kataklizm :roll: Człowiek całkiem głupieje :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Czy Ty żabę masz już z umową i płacisz? Bo ja miałam taką darmową i nie przekroczylam limitu. Teraz wszystko zmienili. Dali Trial na 30 dni, a póżniej trzeba zapłacić 1$/miesiąc. No zapłacę, to nie jest dużo, ale trochę się wkurzyłam :evil:

I jeszcze jedno! Zmiana przeglądarki może pomóc skutecznie. W pracy nie mogę z żaby korzystać, w domu tak!
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Majeczko, wracam z przymusowego wygnania...wiadomo - praca.
Z ogromną przyjemnością ale też z ogromną trudnością dogoniłam końcówkę wątku :;230 Gdyby ropucha nie zastrajkowała to dalej wlokłabym się gdzieś w ogonie.
W takich ogrodach jak twój to ja się totalnie zatracam. Plany wakacyjne sprzedam za róże ;:124
Walczę ze sobą ale z marnym skutkiem. Jeszcze nie urosły pierwsze róże sadzone w moim lasku a ja już zamawiam kolejne....lekarz stwierdził żebym do niego nie wracała, przypadek beznadziejny, tylko psuję mu statystyki ;:301
Ale jak patrzy się na takie fotki, zaskakujące połączenia które zachwycają, to chce się tego mieć choć namiastkę :oops:
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Majeczko pochwal się o czym tak knujesz?Jakie nasionka,bylinki?Nawozy ważna rzecz dla różyczek
Awatar użytkownika
Elwi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2013, o 19:38

Post »

Maju czy to naprawdę Ty napisałaś: "Szczerze?.. mam już dosyć tego rycia"? Jak długo serfuję po różnych wątkach FO to odnoszę wrażenie, że właśnie Ty najwięcej na swojej różance zmieniasz - panny, które nie sięgnęły Twojej wysoko postawionej poprzeczki, idą w odstawkę, czyż nie? Dlatego masz tak fenomenalną rabatę ;:108 Przyznam Ci się, że pod wrażeniem Twoich kompozycji zamówiłam przetaczniki na Fuchsia-H. :tan Dziękuję Ci za informację o wymianie ziemi. Wymieniłam tylko trochę, na pewno nie tyle ile napisałaś :( W jesieni wcisnęłam tam piwonię a róże posadziłam z pół metra dalej. Myślisz, że będzie dobrze?
Pozdrawiam ciepło, Ejka
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Majeczko, doczytałam u Annes że kupiłaś Jamesa Galwaya. A możesz podpowiedzieć gdzie go kupiłaś?
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hura ;:87 żaba działa na nowej przeglądarce ..... muszę tylko ją poznać....... :;230
to na start.......... wkrótce będzie jeszcze...... :heja :heja
Obrazek
;:112
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Nareszcie się udało! Czekam na kolejne :wit
Spirit of Freedom poproszę ;:173
*moje wątki*
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Maju czekam na fotki świeżynki:)
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Cześć :wit
mam nową przeglądarkę, która zezwala żabie na wszystko??. :;230
Wszystko jest Ok., tylko trzeba się przyzwyczaić do innych ekranów?. do opanowania ?..

Justynka ? justi ubrane panny widziałam.
Pytasz co dalej do Crocus Rose?.. to zależy, w jakich tonacjach masz zaplanowane ten fragment ogrodu.
Coś wymyślisz?.. ;:196

Kasiu ? robaczku , zamówiłam nawóz naturalny granulowany, środki na przędziorki, nasionka lobelii, szałwii, bylinki cały czas wybieram?.. doniczki już na wiosnę, bo mi się przydadzą, podpory dla róż krzaczastych?.
Zamówiłam dwie róże Munstead Wood i Lady of Shalott i więcej grzeszków nie pamiętam?.. ale, to jeszcze nie koniec.
Dziękuję za link do nowego hostingu, żaba jak wiesz zadziałała?.. uffffff no i dobrze ;:333
Zaraz znajdę Spirita ;:306

Ilonka2715 nawet nie musisz pisać, ja i tak wiem, że na tych 5 się nie skończy?.. jak nie wiosną, to na jesieni. ;:306
Hahaha? nie trzeba z tego powodu się stresować?.. ;:170 to sama przyjemność. Mam tak samo?. ;:304

Ewciu-majowa ciekawa jestem czy okryłaś swoje róże?.. zapowiadają mrozy i wiatry. Ja mam okryte i śpię spokojnie. :D

Miłeczko-takasobie ja płacę po 2,50$ za miesiąc i nie pamiętam czy mam jakieś limity?. nie zauważyłam żadnych ograniczeń. Przeglądarka pomogła, tylko wygląd stron inny i trzeba się przyzwyczaić. ;:108

Aprilku?.. uśmiecham się? ta choroba ma wyjątkowo przyjemne objawy. ;:170
Ja nie mam żadnych zahamowań kolorystycznych. Jest tylko jeden warunek musi mi się, to podobać.
Dobieraj kolory w ogrodzie według własnego upodobania, a będziesz zadowolona z własnych osiągnięć. ;:215

Asiu-jonatanka o nasionkach pisałam już do Kasi, a bylin jeszcze wybieram. Nie znam się na tym więc sporo czasu poświęcam na rozpoznanie tematu. Dostawy będą dopiero na wiosnę ?. mam sporo czasu. :D

Elwi tak przyznaje się tak napisałam?. mam dosyć rycia? Tak dużo wymieniłam różyczek, że teraz chcę zobaczyć każdą z osobna i wszystkie razem?. :heja :heja
Pozostały mi już tylko kosmetyczne zabiegi do zrobienia.
Przyznaję się również do wysokiej poprzeczki jaką stawiałam każdej kupionej różyczce. Muszę, to napisać..? nie przemawia do mnie argument, że muszę poczekać trzy lata, żeby się cieszyć tym, co kupiłam. ;:7
Otóż nie muszę tyle czekać ? udowodniłam, to sobie sama. ;:215
Jestem zadowolona z tego co zrobiłam. Niczego nie żałuję. Cały czas uczę się pilnie i wyciągam wnioski. ;:108
Oj się rozpisałam?.. :;230
Ja też od nich kupiłam przetaczniki?. Elwi tylko pół metra dalej posadziłaś różę ?. no nie wiem.
Może zadbaj o nią wiosną ?. mam na myśli papu i ściółkowanie.

Aniu-Annes jak najbardziej kolorki proszę........ :D

Dziewczyny żaba działa?? foty lecą?..

Obrazek

St. Swithun
Obrazek

Spirit of Freedom
Obrazek

Obrazek

Claire Marshall
Obrazek

Wildeve
Obrazek

Agnes Schiliger i My Girl
Obrazek

Gartentraume
Obrazek

Chippendale i Sweet Revelation
Obrazek

Na dobranoc
Obrazek
Awatar użytkownika
robaczek_Poznan
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ale piękny ten Spirit ;:170 Dziękuję!
Aaaaa, jakie "dobranoc"??? Ja jeszcze nie idę spać ;:303 Chcę jeszczeeeeee ;:138
*moje wątki*
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”