kryzysowa29 Witam Ciebie.
Dziękuję. Ciesze się, że taki wątek jak mój mogą w ogóle kogoś motywować.
Ja też podziwiam trud włożony w ogrody niektórych osób, widzę, że to bardzo się opłaca. Warto.
Zapraszam Ciebie częściej do wątku oczywiście.
dorcia7 U mnie dzisiejszy dzień słoneczny i ciepły. Wieczór robi się trochę parny, jakby burza miała nadejść. Nie wiadomo.. Deszcz jak najbardziej przydatny dla roślinek, ale burza i silny wiatr już nie.
koziorozec Dziękuję.
Ciesze się niezmiernie, że iryski się podobają.
Widzę, że nie tylko ja lubię te kwiaty, to bardzo dobra informacja. Im nas więcej, tym więcej można podziwiać tych piękności.
AGNESS A żebyś wiedziała. Iryski są ozdobą ogrodu, ale nie tylko one, gdyż bez innych roślin by go nie było.
Dopiero pierwsza partia zebranej rzodkiewki. Jutro może zbiorę drugą turę. Wtedy zobaczę, czy nie robaczywa. Im więcej czasu siedzi w ziemi, tym gorzej.
drewutnia Wiadomo. Ta osoba jest przemiła, posiada dobre serducho. Z pewnością roślinki przysłała wspaniałe. Cieszyć się nimi będę cały czas.
Wolusia Uff, trochę poprawiło mi się zdanie o hortensji. Może urośnie i będzie zdrowa, chociażby na drugi rok. Wiesiołków mam kilka, ale to cudne kwiaty. Iryski na razie bardzo mi się podobają, kwitną jka najlepiej i bogato. Kilka irysków nie zakwitło jeszcze, zaczekam nawet do następnego roku na nie, jestem cierpliwy...
Za chwilę wstawię zdjęcia. Zakwitł nowy irysek.

Pozdrówka.

Pozdrawiam, Robert.