Kwiatki prawie wszystkie
- baasik
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Kwiatki prawie wszystkie
Jeśli Ty masz bałagan, to boję się nazwać co jest u mnie?! 
pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
Moje miejsce na ziemi...cz.1.Moje miejsce...cz.2. - wiadomości z ogródka Ciekawe rośliny z innych stron świata...
- irminka

- Od: 7 lut 2010, o 19:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- baasik

- Od: 29 sie 2013, o 16:23
Koty i słoneczniki - wspaniałe zestawienie

pozdrawiam ciepło i zielono... Barbara Ogród zimowy cz.1. Ogród zimowy!!! cz.2. - aktualna
- duju

- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Rudzielec bajeczny, zawsze takie kociska mi się podobały 
Pozdrawiam - Justyna
- irminka

- Rewi
- 1000p

- Od: 17 lip 2012, o 11:50
- Kontakt:
Moją największą uwagę przykuły śliczne kotki 
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Ale słodki pulpecik 
- robaczek_Poznan

- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Irminki, temat bławatkowy i słonecznikowy, podobnie jak inne kwietne tematy u Ciebie mogłabym 'przerabiać' bez końca
Z Twoich zdjęć bije taka energia, że pomimo ponurym widoków za oknem, jestem pewna, że kolorowa wiosna tuż za zakrętem
Pozdrawiam serdecznie
Z Twoich zdjęć bije taka energia, że pomimo ponurym widoków za oknem, jestem pewna, że kolorowa wiosna tuż za zakrętem
Pozdrawiam serdecznie
- amba19

- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
"Pocieszenie dla oczu" to jest właśnie to, czego szukam w Twoim wątku
Słoneczniki -
Po prostu zastrzyk energii! A koty, zwłaszcza w kwiatach to jest to - co lubię najbardziej.
Słoneczniki -
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Śliczne te twoje fotki, takie urocze w wiejskim klimacie, który ja uwielbiam.
Kociamber też uroczy na tle kwiecia.
Moje uwielbiają wylegiwać się w cieniu kwiatów i często wylegują mi rośliny.
Ale zawsze mnie taki widok ujmuje za serce i im się upiecze.
Mam pytanie, kiedy wysiewasz lobelię ?
Właśnie przeglądałam nasionka i już mnie ręce świerzbią żeby coś posiać.
Ale wiem że to jeszcze stanowczo za wcześnie.
Kociamber też uroczy na tle kwiecia.
Moje uwielbiają wylegiwać się w cieniu kwiatów i często wylegują mi rośliny.
Ale zawsze mnie taki widok ujmuje za serce i im się upiecze.
Mam pytanie, kiedy wysiewasz lobelię ?
Właśnie przeglądałam nasionka i już mnie ręce świerzbią żeby coś posiać.
Ale wiem że to jeszcze stanowczo za wcześnie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- paputowy dom
- 200p

- Od: 11 cze 2012, o 21:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Irminko
Przylatuję z pytaniem czy masz następujące róże:candlelight,pastella,tuscany, eden rose? Szukam kilku róż do siebie i zbieram opinie. I jeszcze odnośnie rutewki czy ona lubi pełne słońce?
Przylatuję z pytaniem czy masz następujące róże:candlelight,pastella,tuscany, eden rose? Szukam kilku róż do siebie i zbieram opinie. I jeszcze odnośnie rutewki czy ona lubi pełne słońce?
- irminka

Masko, jeszcze nigdy nie miałam tak upartego kota pulpeta. Jak jest zła, to nie tylko ogon robi się duży, a i cała jest wielka. Jak ją pogłaszczesz, kiedy nie ma akurat ochoty, przyszpili rękę pazurami i nie ruszysz się o milimetr, bo zatapia głębiej te swoje 'igły'...Czasami trzeba obchodzić ją naprawdę z daleka. Dziwaczka, ale przywiązała nas do siebie 
Kasiu, z radością uprawiam koloroterapię! ( ze wskazaniem także na siebie). Cieszę się, jeżeli obrazki z mojego ogrodu pomagają choć w niewielkim stopniu w lepszej kondycji dotrwać do tej wiosny, której tak bardzo wyglądamy
Marysiu, gdybym nie 'strzelała' aparatem tak niecierpliwie, to 'pocieszałabym' zdjęciami bez umiaru
A tak dużo ujęć nie do pokazania. Ale koty w kwiatach jeszcze będą 
Grażynko, i ja chętnie już bym coś wysiała, ale nie mam odpowiednich warunków ku temu. Jednoroczne wysiewam w kwietniu do skrzynek przykrytych folią i wystawionych na zewnątrz, lobelię także. To u mnie sprawdzony sposób, nie zależy mi bowiem na wcześniejszych kwiatach, a siewki mają dobre oświetlenie, wilgoć i rosną bez mojej pomocy. Ale będę kibicowała Kasi Robaczkowi, bo widok małych zielonych roślinek jest ekscytujący
Justynko, nie mam żadnej z tych róż, tak że za wiele Ci nie pomogę. Pamiętam jednak, jak kilka lat temu całe forum zadurzyło się w Pastelli. Jedni nadal są uwiedzeni, a inni... zawiedzeni. Eden Rose kupiłam i sprezentowałam koleżance, a dopiero potem dowiedziałam się, że jest z tych najśliczniejszych. Moje doświadczenia z różami są takie, że u mnie muszą współgrać z otoczeniem. I też już wiem, że powinnam kwitnącą różę ZOBACZYĆ..., wtedy nie będę zaskoczona czy rozczarowana
Justynko, moja rutewka orlikolistna rośnie w słoneczku, a rutewkę Delawaya posadziłam w miejscu lekko ocienionym

Kasiu, z radością uprawiam koloroterapię! ( ze wskazaniem także na siebie). Cieszę się, jeżeli obrazki z mojego ogrodu pomagają choć w niewielkim stopniu w lepszej kondycji dotrwać do tej wiosny, której tak bardzo wyglądamy
Marysiu, gdybym nie 'strzelała' aparatem tak niecierpliwie, to 'pocieszałabym' zdjęciami bez umiaru
Grażynko, i ja chętnie już bym coś wysiała, ale nie mam odpowiednich warunków ku temu. Jednoroczne wysiewam w kwietniu do skrzynek przykrytych folią i wystawionych na zewnątrz, lobelię także. To u mnie sprawdzony sposób, nie zależy mi bowiem na wcześniejszych kwiatach, a siewki mają dobre oświetlenie, wilgoć i rosną bez mojej pomocy. Ale będę kibicowała Kasi Robaczkowi, bo widok małych zielonych roślinek jest ekscytujący
Justynko, nie mam żadnej z tych róż, tak że za wiele Ci nie pomogę. Pamiętam jednak, jak kilka lat temu całe forum zadurzyło się w Pastelli. Jedni nadal są uwiedzeni, a inni... zawiedzeni. Eden Rose kupiłam i sprezentowałam koleżance, a dopiero potem dowiedziałam się, że jest z tych najśliczniejszych. Moje doświadczenia z różami są takie, że u mnie muszą współgrać z otoczeniem. I też już wiem, że powinnam kwitnącą różę ZOBACZYĆ..., wtedy nie będę zaskoczona czy rozczarowana
Justynko, moja rutewka orlikolistna rośnie w słoneczku, a rutewkę Delawaya posadziłam w miejscu lekko ocienionym

- Maska

- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Irminko kocice są charakterne a kocury pieszczotliwe. Kocica tylko wtedy toleruje pieszczoty jak ich sama chce
Moja rutewka rośnie w półcieniu i ładnie rośnie, a D. nie mam
Tych kocich zdjęć w kwiatach Ci zazdroszczę, bo moje biedactwa za szybką
Moja rutewka rośnie w półcieniu i ładnie rośnie, a D. nie mam
Tych kocich zdjęć w kwiatach Ci zazdroszczę, bo moje biedactwa za szybką
-
JagiS

- Od: 8 kwie 2012, o 14:10
Dzięki, Irminko
.
I za kocie fotki, i za opis ich charakternego zachowania. Na drugiego rudzielca i inne zdjęcia kotów w kwiatach czekam, jak zawsze, niecierpliwie i nigdy mi ich nie dość.
To pewnie właśnie na tym polega, że strzelasz wiele, wiele fotek, a potem wybierasz te najlepsze.
Sama wiem, jak się fotografuje koty. Jak nie zdążysz, to już nie ma czego fotografować.
A nie zawsze masz czas długo się na kocie pozy czaić.
Jagoda
I za kocie fotki, i za opis ich charakternego zachowania. Na drugiego rudzielca i inne zdjęcia kotów w kwiatach czekam, jak zawsze, niecierpliwie i nigdy mi ich nie dość.
To pewnie właśnie na tym polega, że strzelasz wiele, wiele fotek, a potem wybierasz te najlepsze.
Sama wiem, jak się fotografuje koty. Jak nie zdążysz, to już nie ma czego fotografować.
A nie zawsze masz czas długo się na kocie pozy czaić.