Mój świat roślin ewy-rozalki część czwarta
- jonatanka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój świat roślin ewy-rozalki część czwarta
Ewuniu jak kolanko?Ja się dopiero pozbyłam winobluszczu i powiedziałam nigdy więcej.
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Czyli co, winobluszcz tak się rozrasta, że nie ma już miejsca na nic innego? Dlatego się go pozbyłaś?
Sąsiad jest miły, ale nie chcę go widzieć z każdego miejsca w ogrodzie Chcę mieć trochę prywatności.

Sąsiad jest miły, ale nie chcę go widzieć z każdego miejsca w ogrodzie Chcę mieć trochę prywatności.

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Celinko ja miałam porośnięte całe zabudowania gospodarcze aż pędy były już na dachu.Zniszczone rynny i elewacja ale to po poprzedniej właścicielce .Zerwaliśmy z M i teraz pilnuję żeby nie odrastał.Bardzo szybko się rozrasta.
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Ewuniu, zdjęcia piękne, gwiazdnica cudna - pokazała się u mnie pod murkiem jutro ją herbicydem potraktuję dla pewności, bo choć piękna jest to jej nie chcę.
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Jonatanko, widzisz, ja chcę, żeby się szybko rozrósł - ale może źle chcę?

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę Ewciu,że już odpoczywasz po ciężkim dniu,czy bardzo zmęczona ,kolano już czynne?
Ewuś witaj w czwartkowy poranek
Wyrobiłaś się już u siebie w ogrodzie? Ja w zasadzie tak, dziś koszę trawnik. Teraz trzeba na bieżaco pielić. Buziaki

Wyrobiłaś się już u siebie w ogrodzie? Ja w zasadzie tak, dziś koszę trawnik. Teraz trzeba na bieżaco pielić. Buziaki

Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.
H. Jackson Brown
H. Jackson Brown
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
EWUNIU ja też się dziwię .Czasem nawet widzę sadzonki w szkółkach
JOASIU ja nadal walczę z tymi pnączami .Bez skutku.Kolano boli już mniej .można wytrzymać
BOGULENKO walcz z nią ,bo ona tylko tak niewinnie wygląda
CELINKO on bardzo szubko Ci zarośnie ,tylko już tam zostanie na zawsze
MARTUSIU ja wstaję rano ,trochę zajrzę na forum i lecę do ogrodu .Wczoraj to padłam ,jak niemowlę a i tak nie wszystko zrobiłam ,co zaplanowałam .Kolano moje czynne ,ale muszę na niego uważać ,bo jak coś nie tak uklęknę ,to zaraz boli .
JULIANKO praca w moim ogrodzie nie ma końca .Już to dawno stwierdziłam .On jest za duży najedną osobę .Dziś wreszcie skończę rozgrzebywać róże i zacznę przycinanie i nawożenie .Jestem urobiona po pachy

JOASIU ja nadal walczę z tymi pnączami .Bez skutku.Kolano boli już mniej .można wytrzymać

BOGULENKO walcz z nią ,bo ona tylko tak niewinnie wygląda

CELINKO on bardzo szubko Ci zarośnie ,tylko już tam zostanie na zawsze

MARTUSIU ja wstaję rano ,trochę zajrzę na forum i lecę do ogrodu .Wczoraj to padłam ,jak niemowlę a i tak nie wszystko zrobiłam ,co zaplanowałam .Kolano moje czynne ,ale muszę na niego uważać ,bo jak coś nie tak uklęknę ,to zaraz boli .
JULIANKO praca w moim ogrodzie nie ma końca .Już to dawno stwierdziłam .On jest za duży najedną osobę .Dziś wreszcie skończę rozgrzebywać róże i zacznę przycinanie i nawożenie .Jestem urobiona po pachy

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witaj Ewciu
, wszyscy urabiamy się jak mróweczki, przy tej opóźnionej wiośnie, ja też zaraz lecę pogrzebać, a grzebania mam, oj mam 

- tesia39
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
Ewuniu, przy takim wielkim ogrodzie to faktycznie jest nieustająca praca
Mój ma znacznie mniejsze rozmiary i powoli wstępne wiosenne prace kończę, ale wiem że zaraz następne będą
i wcale nie to nie martwi
Może kiedyś znudzi mi się praca w ogrodzie, ale teraz to uwielbiam
Lubię usiąść potem na ławeczce z kawką i po prostu gapić się na ogród
Dobrze że kolanko Cię mnie rypie 

- ewa_rozalka
- 1000p
Iwoneczko ,na brak pracy to nie możemy zarzekać ,ja się z niczym nie mogę obrobić ,a ty to już masz szczególną harówkę 
Tereniu ,mnie też to nie psychicznie nie męczy ,bo pracę w ogrodzie kocham ,czasem tylko zdrowie mi dokucza ,ale wtedy złoszczę się na siebie ,że nie mogę czemuś podołać.A już chwila z kawką ,obchody poranne w koszuli z ranka ,bezcenne .Wtedy można góry przenosić

Tereniu ,mnie też to nie psychicznie nie męczy ,bo pracę w ogrodzie kocham ,czasem tylko zdrowie mi dokucza ,ale wtedy złoszczę się na siebie ,że nie mogę czemuś podołać.A już chwila z kawką ,obchody poranne w koszuli z ranka ,bezcenne .Wtedy można góry przenosić

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Posadziłam wczoraj piwonie
Dziś nawet na czytanie postów na forum nie mam siły 

- Priam
- Przyjaciel Forum
- Od: 18 kwie 2007, o 15:30
Twoje zdjęcia są niezwykle ostre i barwne. To lustrzanka czy standardowy kompakt?
- Mandragora
- Od: 25 maja 2008, o 16:18
Ewuś
Wczoraj po przeniesieniu z M. pergoli myślałam, że dziś nie wstanę z łóżka, ale jest dobrze
Bolą mnie za to palce u rąk od wykopania małą motyczką całej taczki ziemi z kamieniami w miejscu, gdzie posadziłam budleje (szpadlem urobiłabym się jeszcze bardziej)
Muszę wziąć się za robotę, to przejdzie 

- ewa_rozalka
- 1000p
Ewciu ja się wczoraj wybitnie narobiłam ,o dziewiątej już padłam a dziś powtórka z rozrywki 
Priam robię zdjęcia aparatem Canon EOS 550 D Pozdrowienia dla Ciebie.
Milenko ja się boję że ty się zapracujesz ,ale bardzo mi się podoba wszystko co zrobiłaś

Priam robię zdjęcia aparatem Canon EOS 550 D Pozdrowienia dla Ciebie.

Milenko ja się boję że ty się zapracujesz ,ale bardzo mi się podoba wszystko co zrobiłaś