Dziękuję wszystkim za miłe słowa. Coraz bardzie ciągnie mnie abym się już tam do babci wprowadziła...w piątek również pierwszy raz zagospodarowałam sobie balkon...kupiłam skrzynki balkonowe i kwiaty...a teraz muszę się tam po prostu wprowadzic;), co myślę do wakacji zrobić;).
Na razie zagościły na balkonie coleusy, pelargonie, werbeny i moje kaktusy z eszychnanthusem oraz parę innych kwiatów;).
Za niedługo dołączą do nich jeszcze begonie.
Pati kuchnia super rura jest wspaniałym pomysłem a kwiaty na niej prezentują się świetnie no i wreszcie będziesz miała balkon, który jak widzę już powoli zagospodarowujesz śliczności na nim
Straty Papuga współczuję... Kuchnia super i ten 'rurowy' kwietniczek Balkon zapowiada się wspaniale - już sobie wyobrażam kiedy kwiaty zakwitną i będą całe obspane kwiatami
Dziękuję kochane. Nie kwiatów z balkonu nie wnosze do domu, ponieważ balkon mam u babci na mieszkaniu, a ja mieszkam z rodzicami parę km od niej...fizycznie nie dałabym rady, ale za krótką chwilę zamieszkam z babcią i wtedy też nie będę wnosić kwiatów, no chyba , że przyjda zimne zośki;) .