Witajcie moi kochani goście

, chciałam powiedzieć, że witam Was wiosennie a tu zapowiedz powrotu zimy, no cóż poczekamy jeszcze troszkę
mewa - Ewa - wiele jest różnych białych lilii, ale dla mnie Casablanka to pozycja nr 1, w kazdej kolekcji obowiążkowa, ze względu na swoje piękno jak i zapach.
Misia 53 - Misiu już byłam u ciebie i jeszcze raz podziwiałam twój piękny ogród
Ilonka - Casablanka to świetny wybór do kolekcji liliowej, dla mnie to lilia z wyższej półki, ja podczas jej kwitnienia przysuwam ławeczkę ogrodową jak najbliżej i upajam się jej zapachem, czasami aż głowa boli
peonia- hura

cześć Beatko, dzięki za życzenia i nawzajem

, a jak będziesz kupowała róże to zdradż tajemnicę jakie masz w planach , które zawróciły ci w
aage- Agnieszko jeśli chodzi o Casablankę to jej zapach nie wiem czy nie jest najmocniejszy wsród lilii, jak jeszcze jej nie masz to naprawdę polecam, bo jest piękna
ewa-rozalka- Ewa biała lilia w ogrodzie pasuje do każdej kompozycji i wszędzie dobrze się prezentuje
e-babcia- witaj Jadziu ciebie też namawiam na ten piękny zapach, roznosi się po ogrodzie jak najlepsze perfumy
KDanuta- witam cię Danusiu szczególnie jako mojego nowego gościa, jest mi bardzo miło, że podobały się różyczki, a Augusta Luisa to moja wyjątkowa róża, dla mnie jej kwiat to jak najlepsza poezja i kolorowe falbanki, jak jej nie masz to gorąco polecam