Pająk straszny
Mam nadzieję,że prezentowe cebulki pięknie się rozmnożą

Jolkanie wyobrażam sobie żebym musiała zacząć hodować wszystkie kwiaty od maleństwa. Dla mnie to wielka satysfakcja, że mogę pokazać rośliny, które sama ukorzeniałam, a w tej chwili niektóre z nich są już pełnoletnie. Wiem, wiem wiek moich roślin świadczy o tym, że i ja już dawno przestałam być nastolatką, ale nie mam z tym problemu.jola1313 pisze:To Ty Dorota cierpliwa jesteś![]()
.Tyle lat hodować 1 kwiatek
.Tylko pogratulować
![]()
Pająk straszny![]()
.Ja bym go od razu kapciem ''pogłaskała'',a nie zdjęcie robiła
![]()
![]()
Mam nadzieję,że prezentowe cebulki pięknie się rozmnożą.U mnie nie ma LM
![]()
![]()
Nolinko dziurę w suficie to najpierw zrobi kij podpierający beniaminka, samemu fikusowi brakuje jeszcze 30cm. pewnie gdybym go nie trzymała w ryzach to już byłby za duży, a tak jest szansa, ze pobędzie u mnie jeszcze trochę.Nolinka pisze:Dorotko beniaminek niedługo zrobi dziurę w suficie![]()
A propos zwierzątek, mieszkam prawie w centrum miasta, ale tylu bażantów i lisów, to nie widziałam przez poprzednie pół życia, które spędziłam na wsi. W tamtym roku bażant dosłownie szedł poboczem ulicy. Zdarza się, że można do nich podejść na odległość mniejszą niż 10 m. Kuropatwy też widziałam, a jakże. Na wsi wcale ich nie ma, widać spodobało im się w mieście i się tu przeniosły