Ogródek An-ki cz.7

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Re: Ogródek An-ki cz.7

Post »

Tak,Grażuś już widzialam. ;:167

Elżbietko i ja się cieszę,że będziesz miała tą różę.U Ciebie też wszystko kwitnie i cieszy.

Dorotko ale kupujemy z ADR a potem okazuje się,że też chorują-zależy to jednak od wielu czynników.Fakt,że lepiej kupować już przetestowane i nagrodzone za to róże.Nawt jak łapią choroby to w mniejszym stopniu.Popieram Twój punkt widzenia ale sama nie zawsze zastanawiam się co kupuję.
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu "oczy" cudne. Pierwszy raz widziałam taka róże Jaki ona ma pokrój krzewu i wysokość? Czy ona zimowała już u Ciebie bo wygląda na egzotyczną, jak rajski kwiat
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Outta powoli będzie pokazywać kwiat .Dzisiaj widziałam ,że ma pęknięty pąk .Zobaczymy może jutro a najpóżniej pojutrze .Ciekawam jaką fotkę uda jej się zrobić
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59

Post »

Aniu, Gemma i Aphrodite obłędne!
Nic tylko zgapiać od Was to wszystko.... ;:223 ;:131
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Soczewko-Moniu-masz rację to egzotyczna piękność.Mam ją drugi sezon więc na razie nie jest za duża .Jednak można powiedzieć na pewno,że przetrzymala tą upiorną zimę mając zaledzwie maly kopczyk.Kwitnie z przerwami,za to calym bukietem.
Popatrz tutaj
http://translate.google.pl/translate?u= ... iso-8859-1

Jadziu jestem bardzo ciekawa jak ta róża zakwitnie u Ciebie.Czekam więc niecierpliwie na zdjęcia.

Konwalijko-Aniu ,oj będziesz miała zgryz jakie róże kupić.U każdej z nas są jakieś perełki.

Taką na pewno jest Ulrich Bruner Fils-kwitnie od czerwca ,zdrowa róża i wigorna.Do tego pachnie.

Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

Taką na pewno jest Ulrich Bruner Fils-kwitnie od czerwca ,zdrowa róża i wigorna.Do tego pachnie.

:wit Ania, ale ona jest śliczna. ;:180 Chyba tylko Ty ją masz na forum, bo pierwszy raz widzę.
Potrafisz wyszukać perełki ;:108 Zamawiasz na jesieni jakieś nowe perełeczki ;:oj
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Maju witaj.
Ja mam ją już 3 lata i wiem,że kupiła ją Danusia(danutab ) i chyba jeszcze parę osób.U mnie ma już około 2 m.
Dla Ciebie mój bladeusz-piękna róża ,trochę ma złe warunki no ale powtórzyła i to dość ładnie.Chyba też ją nasz?

Obrazek
Obrazek

A perełeczki ,oczywiście,że zamawiam :;230 Jestem" bezuma"ale oprzeć się nie mogłam.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit Aniu nie mam La France, ale uważam ja za piękna różę.
Czy ja mam sklerozę, naprawdę nie pamiętam tej róży u Ciebie....... może dlatego, że Giardina tak mi
zalazła w pamięć, że ta ciemna jej nie przebiła. :;230 :;230
Awatar użytkownika
Deirde
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2007, o 10:41

Post »

Aniu - też mam problemy z La France. Kwitnie obficie ale ma dużo plam, zresztą inna herbatnia też ma ten problem więc sądzę że może one są bardzo delikatne i potrzebują solidnej opieki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

Jak na razie z mojej La France nie jestem zadowolona ,ale dopiero 1 raz zakwitła ,wiec wszystko przed nią ,żeby mnie zadowolić .Ulrich śliczny ciekawe jak u Danusi kwitnie .Outta powoli bardzo zaczyna sie otwierać jak tylko pokaże kwiat zaraz zrobię jej sesję .Moze już u Basi albo Tosi zakwitła ;:196
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Aniu teraz mój Ulrich jest podobny do twojego i popieram to co piszesz o nim, jest zdrowy ładnie pachnie i powtarza kwitnienie kilkakrotnie. Tak mi żal że nie widziałyśmy się ale dalej mnie to męczy, jutro robię badania w przyszłym tygodniu powinnam mieć wyniki. Nie byłam na działce od soboty biedne moje kwiaty w donicach na tarasie są niepodlewane.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Danusiu najważniejsze zdrowie.Mam nadzieję,że już się czujesz lepiej.Nie mamy do siebie aż tak daleko więc wszystko przed nami.Fajnie ,że Urlich i Ciebie zadowolił.

Maju ,bo pamięta się to co bardziej eksponujemy a ponieważ ten cudny Urlich posadzilam w samym rogu ogrodzenia to trudno go fotografować i stąd to zaniedbanie.

Jadziu na ładnie kwitnącą La France to jednak trzeba poczekać z 2 lata.Jestem ciekawa ,czy Outta już rozchylila pąka?

Małgosiu ,właściwie to ta róża jest zdrowa tylko miejsce mało wyeksponowane a wręcz przyćmiewa ją Artemis.Nie chcę jej przesadzać bo mogę obie roże uszkodzić jak to zrobilam kilka dni temu-Księżniczkę Margarethę uśmiercilam.

Kwitną:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zaglądam po dłuższej przerwie wymuszonej remontem i nie wiem, gdzie oczy podziać :D Mój Dr Jamain powtarza, ale po jednym kwiatuszku. Nie mam pretensji, bo rośnie od tej wiosny. Ciekawe jak przezimuje. Posadziłam tę różę zgodnie z Twoją radą w półcieniu, kwiaty pokazuje śliczne :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mój GF na razie nie kwitnie. wypuścił długie gałązki. Ciekawe, czy przetrwają zimę
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu,u ciebie jak zwykle piekne różane widoki.Ja miała sie ich wystrzegac,zwłaszcza jesienią,ka dwie sztuki kupiłam,nie wiem po co,bo na pewno przemarzna.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”