Ogród manenka
- manenka71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: ogrod manenka
w cearfurze piekne kolorki są ,wczoraj widziałam a ile kwiatow doniczkowych
ciekawe czy jakies przeceny beda tych prymulek ,kurcze jak ktoras zobaczy dać znac
ciekawe czy jakies przeceny beda tych prymulek ,kurcze jak ktoras zobaczy dać znac
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marzenko, rzeczywiście pracy czeka cię sporo z tym sianiem, ale efekt za to jaki

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Marzenko pracowita pszczółko teraz remont,a za chwilę wiosna i sianie 

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Prymulki ładne ja sobie też kupiłam różową , ale w polo było tanie 

- manenka71
hej kobietki
jestem dzis przed@ wiec niezbyt sie dzis czuje boli mnie od wielu miesiecy kregoslup kilka dni przed@ a i pracy wczoraj bylo troche ,m konczył kuchnie a ja wszedzie choc troche na niedziele podlogi umylam i kurze poscierałam ,do tego trzeba bylo posciel przebrac ,kwiaty podlać i latałam i tu i tu
wstawilam zdjecie od Małgosi z ogrodu bo tu tyle kolorów ze sie nimi delektuje

jestem dzis przed@ wiec niezbyt sie dzis czuje boli mnie od wielu miesiecy kregoslup kilka dni przed@ a i pracy wczoraj bylo troche ,m konczył kuchnie a ja wszedzie choc troche na niedziele podlogi umylam i kurze poscierałam ,do tego trzeba bylo posciel przebrac ,kwiaty podlać i latałam i tu i tu
wstawilam zdjecie od Małgosi z ogrodu bo tu tyle kolorów ze sie nimi delektuje

- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Marzenko faktycznie dużo kolorków, ładne zdjęcie .Uważaj na siebie

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Kochana,dobrze że pojawił się twój wąteczek.Kiedy go prześledziłam,przypomniałam sobie młodość kiedy mieszkałam na wsi.Te swojskie klimaty są piękne,kurki itd.Zawsze planowałam mieszkać na wsi,ale wygrało miasto.Pozostała mi tylko działka.Będe śledzić wąteczek.Pozdrawiam 

- manenka71
Dzięki e-babciu za odwiedziny
ja nie moglabym mieszkac w miescie ,moja szwagierka mowi ze po co ja to sadze (Ogrodek z kwiatami i warzywka)i wogole (np,akwarium z rybkami)ale ja to kocham ,wiem ze to duzo pracy ale cóz juz taka jestem
corka moja mowi ze ona jak bedzie kiedys miala swoj dom na wsi(teraz ma mieszkanie w miescie)to nie bedzie nic sadzic tylko trawa ale jak tylko do mnie przyjedzie to chodzi i oglada kwiaty
ja nie moglabym mieszkac w miescie ,moja szwagierka mowi ze po co ja to sadze (Ogrodek z kwiatami i warzywka)i wogole (np,akwarium z rybkami)ale ja to kocham ,wiem ze to duzo pracy ale cóz juz taka jestem
corka moja mowi ze ona jak bedzie kiedys miala swoj dom na wsi(teraz ma mieszkanie w miescie)to nie bedzie nic sadzic tylko trawa ale jak tylko do mnie przyjedzie to chodzi i oglada kwiaty
-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Marzenko tak chyba każdy mówi jak jest młody.GDY załozy swój dom natyra się w robocie,to tęskni do relaxu na
własnej działce,gdzie nikt nie truje nad uchem .Robi ciężko jak wół ale u siebie

- manenka71
myslę ze masz racje Jadziu ,pewnie nie raz jeszcze z corką o kwiatach porozmawiam
- manenka71
znalazłam zdjecie kawałaka ogrodka z 2010 roku ,na srodku jeszcze rosła trytoma ,mialam ją przez 2 lata a pozniej wymarzła

kiedys nie przywiązywałam tak wagi czy roslinki wyginą czy nie ,co sie uratowało po zimie to było ,nie znalam ich a teraz boje sie o kazdą roslinkę i z niecierpliwoscią będę czekała na wiosnę a pozniej juz siebie widze rano obchod południe obchód itd

kiedys nie przywiązywałam tak wagi czy roslinki wyginą czy nie ,co sie uratowało po zimie to było ,nie znalam ich a teraz boje sie o kazdą roslinkę i z niecierpliwoscią będę czekała na wiosnę a pozniej juz siebie widze rano obchod południe obchód itd
- AnowiB
- Od: 19 paź 2010, o 14:18
Marzenko bo nasze roslinki to tak jak nasze dzieci..każda kochana ....
- Mirabela
- 1000p
- Od: 30 wrz 2011, o 14:12
Tak to jest z nami i wszystkie jesteśmy podobne w tym umiłowaniu roślinek, przyrody. W miejscu gdzie siedze przy komputerze , stoi na parapecie hibiskus w doniczce. Miał odpoczywać , a on cięgle pięknie kwitnie i kwitnie. Miałam go przyciąć i szkoda było mi to uczynić, tyle pąków jes na nim. Jedna wada to to , że nie od razu wszystkie pąki rozwijają się jednocześnie, tylko dwa, góra. Marzenko, trochę zwolnij tempo. 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Myślałam, że zobaczę nową kuchnię
Wkleisz ?

- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30
Witaj Marzenko Twój ogród pięknie się rozwija i nowa kuchnia pewno już gotowa chętnie zobaczę zdjęcia 

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333