Ogród z Krzywą Jabłonią 2012
- oliwka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród z Krzywą Jabłonią 2012
Dostałam chyba takiego samego rok temu. Żyje jak najbardziej, ale nie kwitnie.
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bernadko nie ma za co.
Mam nadzieję, że coś wybrałaś z tego dla siebie.
Mam nadzieję, że coś wybrałaś z tego dla siebie.

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Miiriam
- Od: 13 maja 2007, o 00:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
hahahaha - wszystko wybrałam - ależ jestem zachłanna, nie ?
Do Ciebie przesyłka pójdzie we wtorek
Do Ciebie przesyłka pójdzie we wtorek

- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Bernadko ...będziemy na Targach w Krakowie w niedzielę ...a Ty kiedy ?
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piękny ten Twój nowy pierwiosnek - zarówno kolor jak i kształt płatków. Dbaj o niego, to będziemy sępić
Pozdrawiam Dorota

Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
- Miiriam
Witajcie Kochani Goście
Bardzo zajęty miałam zeszły tydzień - a każdą wolną chwilkę przeznaczałam na sadzenie ... bo to najważniejsze
Wczoraj sadziłam czosnek niedźwiedzi - jak się przyjmie w takich ilościach to za kilka lat będę miała czosnkowy ogród.. ale jak tylko pomoże to na nornice... to sobie poradzę.
Obsadziłam nim zielnik, hostowisko , zaczęłam brzegi działki .. i burza nie pozwoliła mi dokończyć - został jeszcze sad, mniejsze hostowisko i jagodnik .. . Jutro może się uda
Poza tym sadziłam i sadziłam rośliny zakupione na forum - ostatnio przyszła paczka - ok 10 kg.. a niej same skarby i marzenia moja ... wiecie ile radości
Izuniu, Asiu , Peonio, Kasiu, Halinko - ta prymulka to tegoroczny zakup - jeszcze nie zimowała u mnie .. więc troche zmartwiły mnie komentarze o jej delikatności. Postaram się nią dobrze zaopiekować - bo wyjątkowo mi się podoba
Rzeczywiście - poezja Halinko
Grażynko - u mnie tez trochę wymarzło... i nie tylko pierwiosnków...
Rysiu - przesyłka pójdzie we wtorek . Jeżeli jeszcze coś chcesz - to się spiesz....
Zbyszku - dziękuję za odwiedziny - i za słowa przestrogi - będę uważała na tę piękność ... może się uda
Mirko - no właśnie ten wiosenny mróz i wiatr - załatwił u mnie tez wiele roślin.. ech
Szkoda.
Jagódko - nawet mnie nie strasz.. mój też na najlepszej ziemi u mnie... Muszę zajrzeć do Ciebie i zobaczyć białego pełnego ..
Ja lubiłam jeździć na targi w sobotę - a potem przegląd budowlanych - Obi, Castorama.. ale w tym roku mam w sobotę szkolenie o nie wiem, o której się skończy ... A jeżeli Wy będziecie w niedziele - to może ja też . Nie wiem tylko czy Mąż pracuje w niedzielę i na którą zmianę.
Kto będzie w niedzielę ?
Oliwko - jeżeli żyje - to może jeszcze zakwitnie - u mnie dużo pierwiosnków dopiero teraz kwitnie - Tego kupiłam już z pączkami - był duuuuuużo większy niż wszystkie moje w ogrodzie
Dorotko - niech się tylko rozrośnie - będę dzielić .. robię to zawsze z największą przyjemnością i radością

Bardzo zajęty miałam zeszły tydzień - a każdą wolną chwilkę przeznaczałam na sadzenie ... bo to najważniejsze

Wczoraj sadziłam czosnek niedźwiedzi - jak się przyjmie w takich ilościach to za kilka lat będę miała czosnkowy ogród.. ale jak tylko pomoże to na nornice... to sobie poradzę.
Obsadziłam nim zielnik, hostowisko , zaczęłam brzegi działki .. i burza nie pozwoliła mi dokończyć - został jeszcze sad, mniejsze hostowisko i jagodnik .. . Jutro może się uda

Poza tym sadziłam i sadziłam rośliny zakupione na forum - ostatnio przyszła paczka - ok 10 kg.. a niej same skarby i marzenia moja ... wiecie ile radości

Izuniu, Asiu , Peonio, Kasiu, Halinko - ta prymulka to tegoroczny zakup - jeszcze nie zimowała u mnie .. więc troche zmartwiły mnie komentarze o jej delikatności. Postaram się nią dobrze zaopiekować - bo wyjątkowo mi się podoba

Rzeczywiście - poezja Halinko

Grażynko - u mnie tez trochę wymarzło... i nie tylko pierwiosnków...
Rysiu - przesyłka pójdzie we wtorek . Jeżeli jeszcze coś chcesz - to się spiesz....
Zbyszku - dziękuję za odwiedziny - i za słowa przestrogi - będę uważała na tę piękność ... może się uda

Mirko - no właśnie ten wiosenny mróz i wiatr - załatwił u mnie tez wiele roślin.. ech

Jagódko - nawet mnie nie strasz.. mój też na najlepszej ziemi u mnie... Muszę zajrzeć do Ciebie i zobaczyć białego pełnego ..
Ja lubiłam jeździć na targi w sobotę - a potem przegląd budowlanych - Obi, Castorama.. ale w tym roku mam w sobotę szkolenie o nie wiem, o której się skończy ... A jeżeli Wy będziecie w niedziele - to może ja też . Nie wiem tylko czy Mąż pracuje w niedzielę i na którą zmianę.
Kto będzie w niedzielę ?
Oliwko - jeżeli żyje - to może jeszcze zakwitnie - u mnie dużo pierwiosnków dopiero teraz kwitnie - Tego kupiłam już z pączkami - był duuuuuużo większy niż wszystkie moje w ogrodzie

Dorotko - niech się tylko rozrośnie - będę dzielić .. robię to zawsze z największą przyjemnością i radością

- Miiriam
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Bernadetko piękny ten pierwiosnek !
a sasanki jakie śliczne, żonkile to wojcieszki? też słodkie. Tyle piękności a tu jeszcze mówisz 10 kg nowości
czosnek niedźwiedzi w takich ilościach ??? czy rzeczywiście chroni przed nornicami?
a sasanki jakie śliczne, żonkile to wojcieszki? też słodkie. Tyle piękności a tu jeszcze mówisz 10 kg nowości
czosnek niedźwiedzi w takich ilościach ??? czy rzeczywiście chroni przed nornicami?
Bernadetko sasanki przeurocze tak by się chciało je przytulić a ta jaśniutki fiolet milusia
masz je z siewu czy kupne ?
widziałam nasionka chyba pobawię się w wysiewy a nuż coś ciekawego wyrośnie
Czosnek niedżwiedzi na nornice ciekawe ciekawe .

widziałam nasionka chyba pobawię się w wysiewy a nuż coś ciekawego wyrośnie

Czosnek niedżwiedzi na nornice ciekawe ciekawe .
Masz tych sasanek trochę, co jedna to ładniejsza
Takie milutkie, otulone szkoda że nie kwitną przez całe lato. Cudne 

Pozdrawiam, Emka
Ogród
Ogród
- Miiriam
Kochani - u mnie niespodziewana zmiana planów. Jutro nie mam szkolenia i muszę pojechać na targi właśnie jutro.
Bo w niedzielę tez muszę do Krakowa - ale zupełnie w innym celu
Bo w niedzielę tez muszę do Krakowa - ale zupełnie w innym celu

- Maska
- Kontakt:
Bernadetko a ja chyba odpuszczę sobie targi, bo obkupiłam się ostatnio i boję się że znowu nakupuję apotem - gdzie to wsadzić! Muszę przemyśleć te moje nasadzenia
- Miiriam
Widziałam jak się obkupiłaś - oczy mi się od monitora odkleić nie chciały ... cudności masz
Kupowałaś przez internet?
Ja mam listę marzeń od zeszłego roku - a teraz jeszcze chcę dokupić macierzanki , zioła , i .. no nie wiem co jeszcze
Mam nadzieje , że w końcu uda nam się spotkać .. może wakacyjnie

Kupowałaś przez internet?
Ja mam listę marzeń od zeszłego roku - a teraz jeszcze chcę dokupić macierzanki , zioła , i .. no nie wiem co jeszcze

Mam nadzieje , że w końcu uda nam się spotkać .. może wakacyjnie

- Maska
- Kontakt:
Tak przez internet najlepiej się kupuje mniej boli i do domu przywożą!