Agatko,Celinko,Paulinko,Jolu,Aniu,Basiu,Aguś,Stefanku,Elciu,Aluniu,Justynko,Kasiulko,Arkadiuszu dziękuję Wam za tak liczne odwiedziny i bardzo miłe słowa

.
Agatko rzadko się pojawiam bo cierpię na brak czasu?.niestety. W wolnych chwilach a mało mam takich

to najczęściej grzebię w glebie.
Midnight rose ma ładne listki a ciekawa jestem jak się będzie prezentowała jak trochę podrośnie i zakwitnie. Azalki było by szkoda?.. Chociaż wcześniej jak nie było tam kory tylko trawa to M skosił sobie cyprysika japońskiego a drugą azalię podeptał i poszła do

.
Celinko dziękuję
Paulinko cieszę się ,że zajrzałaś do mnie i że podobają Ci się moje storczyki.
Jolu w żurawkach się zakochałam i mam ich już 35
Aniu fotograf to ze mnie marny, zwykle brałam aparat w konkretnym celu tzn. cyknąć foty kwiatom albo psom i koniec. Teraz, po winniczkach częściej zabieram? no i cieszę się ,że zlepki Ci się podobały

.
Basiu dziękuję
Aga ten stefanek od hoji już przekwitł ale tak się z nią połączył

chyba na wieki wieków amen
Stefanku Tamten Stefanek przekwitł ale w zamian drugi mi zakwitł
Elciu dzię-ku-ję
Aluniu bo pokazałam te ładniejsze kątki?.

tak naprawdę to jest jeszcze dużo do zrobienia.
Justynko hojka fajnie wyglądała ze stefankowymi z kwiatuszkami ale sama nie ma ochoty zakwitnąć

. Zresztą inne moje hoje też nie.
Kasiu imienniczko

.Ja też słyszałam, że stefanotisy lubią przestrzeń ale moim niestety nie mogę tego zapewnić. Stoją ściśnięte na parapecie a mimo to kwitną. Jak będziesz miała okazję to kup sobie tego kwiatuszka tylko pamiętaj ,że powinien mieć stale wilgotną ziemię.
Jolciu do pięknego to jeszcze dłuuuga droga? ponieważ w kilku miejscach trzeba jeszcze odgruzować ,odchwaścić i uporządkować. Potem będzie nagroda w postaci nowej rabatki

.
U mnie iglaki bardzo szybko urosły i w zeszłym roku musiałam poprzesadzać. A zdjęcia ?.bardzo proszę robię ich sporo tylko nie mam czasu ich później na fo wrzucać.
Arkadiuszu cieszę się ,że się kwiatuchy spodobały a Stefanek? to poszedł jak chciał? po hoji
A teraz zdjęcia. U domowych to niewiele się dzieje więc więcej będzie z ogrodu
Drugi Stefanotis

Aglaonema Maria zrobiła mi niespodziankę
Powojniki
Moja ulubiona Ashva
Tutaj Ashva z Polish Spirit

I The First Lady poplątane ze Słowianką
I różyczki
Waltz Time

Lichtkonigin Lucia

Clair Renaissance

J.W Goethe