Ogródek An-ki
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek An-ki

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaczęłam się martwić o róże, ale to było przed dzisiejszą nocą-teraz przepadło, albo żyją albo nie
Rano było -31, więc stało się, co się miało stać. Poczytam sobie o towarzystwie dla róż, może mi się nastrój poprawi-przecież przyjdą nowe 

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kolorowe ogrody naszych przyjaciół po fachu ze Słowenii . Szkoda tylko ,ze nie mamy ich klimatu kurcze ,ale byłoby fajnie . Pouczające również linki Grażynki już nie raz byłam na tej stronce
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Oj Aniu,jak patrzy się na takie letnie zdjęcia to człowiek pozrywałby kartki z kalendarza,jakby miało to przyspieszyć wiosnę.
Ewka -zdrowe podejście -albo-albo- nie mamy już wpływu.I masz rację-przyjdą nowe.
Małgosiu jeszcze tydzień i już będzie dużo cieplej.Może za to śniegu przyb ędzie ale dla roślinek nieco za póżno.
Jadziu,Tosiu-widać jak u nich wszystko kwitnie,rośnie.Co to znaczy inny klimat ,sprzyjający różom i nie tylko.
A z tłumaczenia i ja nie raz pękam ze śmiechu.
Małgosiu jeszcze tydzień i już będzie dużo cieplej.Może za to śniegu przyb ędzie ale dla roślinek nieco za póżno.
Jadziu,Tosiu-widać jak u nich wszystko kwitnie,rośnie.Co to znaczy inny klimat ,sprzyjający różom i nie tylko.
A z tłumaczenia i ja nie raz pękam ze śmiechu.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66
Jednak bujność róż pnących w Słowenii robi wrażenie. Miałabym życzenie, żeby i u mnie tak rosły 

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
U mnie tez 6 pnacych sie nazbieralo i 4 Isaac-zki, ktore tez potrafia sie puscic
ale ja mam malo miejsca na rabatach, to chociaz cos w gore moge posadzic przy ogrodzeniu.

- JAKUCH
ANUŚ wstaw parę energetycznych fotek . Za oknem zima nie chce odpuścić . Oby luty szybko minął . Dexterkowi też chyba nie spieszno wychodzić na ten ziąb. Moja Agatka siedzi co rusz a kaloryferze ,bo wzięłam tę ogrodową" przylepę"do domu
Ewo takie pobożne życzenia i ja mam.Może to ocieplenie przyjdzie i do nas
Julcia no Isaacki potrafią pokazać swój wigor.Tak,że leciutko one pnące.
Jadziu świetnie,że Agatka w domu.Dexter o dziwo wychodzi ale na krótko.Wraca i od razu micha i leżanko koło kaloryferka.Poza tym u Taty w pokoju temperatura jest non stop co najmniej 20 stopni to kocur zmienił miejsce wysiadywania z czego tato jest zachwycony.

Julcia no Isaacki potrafią pokazać swój wigor.Tak,że leciutko one pnące.
Jadziu świetnie,że Agatka w domu.Dexter o dziwo wychodzi ale na krótko.Wraca i od razu micha i leżanko koło kaloryferka.Poza tym u Taty w pokoju temperatura jest non stop co najmniej 20 stopni to kocur zmienił miejsce wysiadywania z czego tato jest zachwycony.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66
Kocie towarzystwo dobrze wpływa na człowieka
W ogóle towarzystwo zwierzęcia.

Aniu to co miało wymarznąć to chyba już wymarzło oby tylko te szkody nie były za duże.Za niedługo będzie trzeba przycinać clematisy a tu taka zima aż strach wychodzić z domu.
Ewo uwielbiam wszelkie zwierzaki.Ci co je kochają to i on e odwdzięczają się w swoj znany im tylko sposób.Wtedy odbieramy to bardzo dobrze,pozytywnie.Nawet śmieję się gdy M cierpi na b ól głowy i pyta czy okład z kota pomoże?Odpowiadam ,że oczywiście tylko jak go przyłożyć do tej bolącej łepetyny
Danusiu zima już za tydzień będzie bardziej do wytrzymania.Temperatury znośne ale ma padać śnieg.Od marca już lato
Danusiu zima już za tydzień będzie bardziej do wytrzymania.Temperatury znośne ale ma padać śnieg.Od marca już lato

Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- ewamaj66
Czekam na to lato marcowe bardzo niecierpliwie
Niech się wypada, wymrozi i sobie pójdzie, a ja ruszę do ogrodu. Mnóstwo miejsca muszę przygotować na nowe rośliny 

ja mam nadzieję że u mnie nic nie zmarzło ani nie przemarzło....
juz mam dość tego mrozu a podobno dziś u mnie ma być najgorzej...jeszcze gorzej niż w nocy z czwartku na piatek........do -25.......matko
chyba na Syberii mieszkam
Aniu mam nadzieje, że to z tym przyszłym tygodniem się sprawdzi i faktycznie bedzie cieplej i normalnie jak na zimę przystało czyli max. -2 mrozu
śnieg mi nawet nie bedzie przeszkadzał - dobrze, że mnie tata nie słyszy ani tego nie czyta bo by mnie chyba zamordował, bo bedzie musiał wtedy odśnieżać u siebie w pracy
no i poza tym ferie się zaczynają od 14 no to jakiś śnieg musi być!

juz mam dość tego mrozu a podobno dziś u mnie ma być najgorzej...jeszcze gorzej niż w nocy z czwartku na piatek........do -25.......matko

chyba na Syberii mieszkam

Aniu mam nadzieje, że to z tym przyszłym tygodniem się sprawdzi i faktycznie bedzie cieplej i normalnie jak na zimę przystało czyli max. -2 mrozu

no i poza tym ferie się zaczynają od 14 no to jakiś śnieg musi być!

- JAKUCH
ANUŚ na taki ból głowy to inny okład byłby dobry a nie z kotka . Dziewczyny jak były u mnie tak rozpieściły mi Agatkę ,że teraz już nie chce spać w w innym pokoju niż mój
Cały dzień siedzi tutaj ze mna,a mó jM chyba trochę zazdrosny ,że nie chce z nim siedzieć w pokoju
. Miejmy nadzieję ,że te wielkie mrozy poszły juz na Syberie