Kwiatostan Agi

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Kwiatostan Agi

Post »

Piękny kącik:)

Uważaj teraz jak będziesz podlewała dendrusia, bo jak za mocno zmoczysz podłoże tam gdzie wychodzi cosik to on zgnije:(.
Adam12222
1000p
1000p
Od: 30 maja 2011, o 15:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Aguś jak wszystkie kwiatu chny się rozrosną to będzie prawdziwa dżungla ;:108
Moje roślinki:
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=44666" onclick="window.open(this.href);return false;
sylvi
1000p
1000p
Od: 26 sty 2012, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aga - bluszczyk piękny, no i marantowy bluszcz też :;230 Życzę powodzenia z oleandrem, bo wredota z niego być potrafi ;:108 A kwietnik cudo, choć firana tez wpadła mi w oko :wink: :lol:
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 9 sie 2011, o 12:46

Post »

Agusiu kącik z kwiatami piękny ;:108 Prymulki,jakie kolorowe ,no i zakupy bardzo udane.Mam nadzieję,że oleander pięknie się odwdzięczy za uratowanie :)
Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

agarow, na zbiorowym zdjęciu widać, ile tak naprawdę masz roślin, a półeczka hojowa czy nie hojowa też wypchana do granic możliwości i gdzie ty teraz nowości pomieścisz, bo przecież za jakiś czas będzie roślin w sklepach coraz więcej. ;:224
Bluszcz jest bardzo ładny, oby się dobrze chował. :uszy Moje "kradzione" oleandry przetrwały zimę na parapecie w przedpokoju i teraz po przesadzeniu jeden też wypuszcza coś takiego. Mam wrażenie, że to może być pąk kwiatowy, ale wydaje mi się, że to za wcześnie chyba. :roll:
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p
Od: 22 lip 2011, o 22:42

Post »

:wit

Kochani na początku baaaardzo dziękuję za odwiedzinki ;:196

Dzisiaj dostałam super mega paczuchę od Agusi (aga111) a w środku same cuda. Kochani pięknie wszystko zapakowane, opisane, kupiłam tak mało a otrzymałam od Agi tyle że hohoho ... zresztą co będę gadała zobaczcie sami

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

i jak się Wam widzi moja paczka :?: :?: :?: robi ogromne wrażenie prawda :?: a to wszystko dzięki Agusi - Aguniu BARDZO BARDZO BARDZO dziękuję ;:196 ;:196 ;:196 ;:180

jeszcze pokażę - mój niespodziankowy storczuś (niespodziankowy bo u mnie kwitł pierwszy raz)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

oki wystarczy, storczyk miał sesję więc i jego zdjęć jest sporo :wink:

a tutaj zauważyła coś na hoi (Agusiu ona tez od Ciebie) czekałam od tamtych wakacji aż się doczekałam myślę że między nami pierwsze koty za płoty i teraz będzie rosła jak na drożdżach :wink:

Obrazek
Obrazek

i hoja multiflora - już tyle razy miała pączki i za każdym razem taki jeden :( mi ją trącał podczas zasuwania rolet albo sama ze złości zrzucała swoje kwiaty - a teraz ja się za nią wzięłam i proszę

Obrazek
Obrazek

Obrazek

i na półeczce zamieszkała jeszcze jedna hoja nie wiem jak się nazywa niestety i mam takie słabe jej zdjęcie ale coś widać, do doniczki wsadzone niedawno do tej pory mieszkały aż od września chyba w słoiczku i moczyły się chociaż miały już korzonki - stały u mamy na parapecie i czekały aż je zabiorę :wink: i mam wrażenie że tutaj są dwie różne :?:

Obrazek

No dobrze żeby Was nie zanudzać na tym poprzestanę - na dniach pokażę jeszcze kilka roślinek a między innymi moje nowe roślinki ;:108

Aguniu jeszcze raz OGROMNIE DZIĘKUJĘ ;:cm
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

No to udało mi się pierwszej pooglądać Twoje nowe nabytki :wink: :D .Agusiu kochana,aż tyle słów pochwały to stanowczo za dużo,aż się :oops: Dla mnie to ogromna satysfakcja,jeśli moje roślinki sprawiają komuś radość.Nawet nie wiesz,jak się wtedy cieszę.Nieraz i łezka mi się zakręci od tylu pochwał.A ja naprawdę nic takiego nie robię,po prostu lubię sprawiać przyjemność.
No,ale już tyle na ten temat :) Kochana,niech Ci wszystkie pięknie,pięknie rosną i puszczają się zdrowo :) Cieszę się,że Bella wreszcie ruszyła,teraz będzie już tylko lepiej.Trzymam kciuki za wszystkie Twoje kwiatuszki :) I to ja Ci dziękuję ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Aguniu a możesz mi powiedzieć jak mam się zachować w stosunku do begonki, tego skrętniczka zresztą pierwszy raz taką kruchotkę widzę jest słodziutka i tego "kaktuskowego" bo hojkę linearis wsadziłam do wody a resztę do ziemi a i beniaminki moczą nóżki (i zaraz lecę do kerfura po ziemię bo brakło jakimś cudem :;230 )
Pozdrawiam i Zapraszam
Kwiatostan Agi - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=45846" onclick="window.open(this.href);return false;
aga111
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.

Post »

Agusiu,begonkę i skrętniczka też daj do wody, a sukulenta od razy do ziemi. :)
Awatar użytkownika
agarow78
500p
500p

Post »

Ok bardzo dziękuję :wink: a teraz mykam bo mi sklep zamkną i ziemi nie będzie
Pozdrawiam i Zapraszam
x-F-7
---
Od: 6 lip 2011, o 06:54

Post »

Cudni nowi domownicy. Przecudownie zapączkowana multiflora...ach co wątek to multiflora z pączkami,a moja marniej, przynajmniej u was popodziwiam ją sobie;).
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Gratuluję paczuchy wypasionej na maxa i oczywiście zapączonej na super maxa hojki :)
Awatar użytkownika
rapunzel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lip 2011, o 18:49

Post »

agarow, piękna i bogata paczka, mam nadzieję, ze wszystko się pięknie ukorzeni. :uszy
Multiflora po prostu niesamowita, a możesz napisać, ile miesięcy/lat ona ma? Moja to zeszłoroczna sadzonka od Anjji i nie mam pojęcia, czy w ogóle jest szansa, ze zakwitnie w tym roku.
Awatar użytkownika
-Iwona-
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 4 lut 2011, o 13:22
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witam, dawno nic tu nie pisałam, ale oglądam.
Gratuluję wielkiej paczki. I tutaj moje pytanie, co to jest ten skrętnik zwisający, czy to jest ten concord blue?
Awatar użytkownika
magda41
500p
500p
Od: 24 lip 2011, o 09:14

Post »

Witaj :wit u Ciebie jest więcej cudeniek ,,,no przeurocze masz kwiatuszki i zadbane,wypielęgnowane ,,,,i paczuszka co przyszła sama radość :tan :tan ach no i stefanotis ;:138 ,,,dziękuje że do mnie zajrzałaś ;:196 zapraszam miła
Moje roślineczki :) :)

Zapraszam! Magda :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”