Jagódko bardzo się już pilnuję, żeby nie zakochiwać się w kolejnych roślinkach

aż się boję co będzie jak roślinki się rozrosną, wiele jest młodziutkich nasadzeń, które w tej chwili tworzą małe kępki....a później
Z kosiarką faktycznie trzeba lawirować, to działka mojego M...czasami jak kosi to słyszę jak mruczy pod nosem, że jeszcze trochę i zamiast kosiarkę trawę trzeba będzie strzyc nożyczkami
Wiesiu nie mam pojęcia dlaczego tak może być, u mnie z prymulkami nie ma problemu, są nawet sieweczki, które pojawiają się w płożniaczkach, ale ich nie ruszam niech podrosną i później przesadzę na miejsca stałe
Teraz zauroczyły mnie pierwiosnki omszone i poluję na nie, ale trudno je trafić
Aniu taka ławeczka to fajna sprawa, ja zawsze przysiadam na niej na odpoczynek w czasie prac ogrodowych.....jak tak siedzę i patrzę na ogród to zawsze przychodzą nowe pomysły do głowy
Do rh kupuję zwykłe nawozy do nich przeznaczone, jakie trafię w sklepie. W tym roku jeden ma podmarznięte listki
Aniu u mnie już jest tak ciasno, że bardziej być nie może, z trawnika pozostały tylko wąskie wijące sie ścieżki, miejscami takiej szerokości, ze ledwo mieści sie kosiarka
Kasiu strasznie miła jesteś

będę pokazywała
Jacku tulipanki Tarda to moje najbardziej ulubione ze wszystkich

żałuję tylko, ze tak bardzo krótko kwitną, nigdy nie zdążę się nimi nacieszyć ....
Grażynko pierwiosnki bardzo lubię, teraz na tapecie mam omszone...mam tylko 2 ...ale bardzo poluję na inne kolorki
Beatko chciałabym baaaardzo, zeby działeczka była troszkę większa, ale niestety....dlatego wciskam na siłę wszystkie swoje chciejstwa...ale już więcej się nie da