Cegiełka do cegiełki- mój ogródek niewielki :)
Re: Cegiełka do cegiełki- mój ogródek niewielki :)
Świetnie, że zdecydowałaś się na zmiane kierunku
powodzenia!

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Paulo, nareszcie nadrobiłam powyjazdowe zaległości
Clematisy masz piękne- zwróciiłam uwagę na Utopię, bo Multi Blue mam. Muszę się za nią rozejrzeć
Ostatnio doszłam do wniosku, że jasne lepiej się u mnie prezentują
Trzymam kciuki za nowy kierunek!!

Trzymam kciuki za nowy kierunek!!
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Paula clematisy i róże śliczne
inne kwiaty też
Paulinko gratuluję Ci podjęcia ważnej dla siebie decyzji życiowej i zmianę kierunku na taki , który bardzo lubisz

Paulinko gratuluję Ci podjęcia ważnej dla siebie decyzji życiowej i zmianę kierunku na taki , który bardzo lubisz

- Steasi
- Od: 2 wrz 2010, o 20:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam cieplutko gości
Stasiu no nie toleruje ich ale jak już wszystko nawożę to i im daję, teraz już wyboru nie mają żadnego. Muszą kwitnąc. Sentymentu nie mam, mogą wylecieć za każdy mały akt niesubordynacji
A z tą robota to wiadomo w ogródku zawsze jest, czasem mniej, czasem więcej.Mi się trafiło to drugie. Z czasem będzie coraz lepiej
Gosiu mam nadzieję że będzie piękny widok, ale to najprędzej za rok, bo teraz z funduszami na nowe clemki ciężko
Miłko może ona ma tak przez te pogody? Moja też się długo czaiła. Jakby to było przez upały to bym się wcale nie zdziwiła. Trzymam kciuki i za nią i za nowe nabytki
Myślę, że to praktyka bardziej czyni mistrza.Ty masz fach przez samą miłośc roślin i pracę w ogrodzie. I tak wiemy dużo więcej niż laicy
Jolu to teraz zmusiłaś mnie do zastanowienia.. wszystkie roślinki od nich były ładne i zdrowe.Może trafiłaś lipny egzemplarz..?
Wandziu mi też na samym początku przez głowę nie przeszły, no i teraz masz babo placek. Po roku zootechniki rezygnuje żeby iśc tam
Iza dzięki
Za tą zmianą opowiada się wiele czynników- głównie to to, że program na zootechnice jest dostosowany do osób które mają gospodarstwa, posiadają dużą wiedzę praktyczną. U mnie jej brak. Mało tego gdy uda mi się nadgonić z materiałem, to się akurat semestr kończy (a jak na razie przedmioty mam po jeden semestr).
Monia Utopia jest na serio piękna. Nie potrafię oddać tego zdjęciami. Do tego jest obsypana pąkami.No cudowna
Niedługo startuje u mnie Tentel, pąkowo zapowiada się ciekawie
Dzięki za kciuki przydadzą się na pewno
Bożenko cieszę się, że podobają Ci się moje roślinki.Teraz powoli wszystko będzie zaczynało kwitnąc, zatem już nie będę mogła narzekać na brak obiektów do fotografowania
Potrzebowałam czasu do podjęcia tej decyzji ale czasem lepiej późno niż wcale
Wczoraj była u mnie niesamowita burza, wręcz oberwanie chmury. Padał grad, było podobno bardzo gwałtownie. W polu wszystkie ziemniaki leżą, w ogrodzie szkód większych nie ma.Jedynie ketmia mi się złamała (ale tylko jedna
). trochę roślin się lekko pokładła, ale są całe, dużo płatków kwiatów pooblatywało ale generalnie jest bardzo dobrze na to co było 

Stasiu no nie toleruje ich ale jak już wszystko nawożę to i im daję, teraz już wyboru nie mają żadnego. Muszą kwitnąc. Sentymentu nie mam, mogą wylecieć za każdy mały akt niesubordynacji

Gosiu mam nadzieję że będzie piękny widok, ale to najprędzej za rok, bo teraz z funduszami na nowe clemki ciężko

Miłko może ona ma tak przez te pogody? Moja też się długo czaiła. Jakby to było przez upały to bym się wcale nie zdziwiła. Trzymam kciuki i za nią i za nowe nabytki

Jolu to teraz zmusiłaś mnie do zastanowienia.. wszystkie roślinki od nich były ładne i zdrowe.Może trafiłaś lipny egzemplarz..?

Wandziu mi też na samym początku przez głowę nie przeszły, no i teraz masz babo placek. Po roku zootechniki rezygnuje żeby iśc tam

Iza dzięki

Monia Utopia jest na serio piękna. Nie potrafię oddać tego zdjęciami. Do tego jest obsypana pąkami.No cudowna

Bożenko cieszę się, że podobają Ci się moje roślinki.Teraz powoli wszystko będzie zaczynało kwitnąc, zatem już nie będę mogła narzekać na brak obiektów do fotografowania

Wczoraj była u mnie niesamowita burza, wręcz oberwanie chmury. Padał grad, było podobno bardzo gwałtownie. W polu wszystkie ziemniaki leżą, w ogrodzie szkód większych nie ma.Jedynie ketmia mi się złamała (ale tylko jedna

- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Paulinko lipny
jak to mówią moje dzieci żenua po prostu.
Dwa listki i kwiatowy pączek, a wszystko szybciutko zginęło

Dwa listki i kwiatowy pączek, a wszystko szybciutko zginęło

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Ojej Paula, ależ u Ciebie zmian!
I tych ogrodowych i tych naukowych ! Powodzenia na nowym kierunku - myślę ze to zmiana na lepsze. Zresztą zmiana w ogrodzie też na lepsze
A z wywalaniem róż to chyba tak na spokojnie ? bo róże bardzo pięknie wyglądają w połączeniu z powojnikami
I tych ogrodowych i tych naukowych ! Powodzenia na nowym kierunku - myślę ze to zmiana na lepsze. Zresztą zmiana w ogrodzie też na lepsze

A z wywalaniem róż to chyba tak na spokojnie ? bo róże bardzo pięknie wyglądają w połączeniu z powojnikami

- aleksanderk
- Od: 13 lip 2009, o 19:24
Paulo ,gratuluje zmiany kierunku i życzę powodzenia ,jak robisz to co lubisz musi się udać .
Ucz się pilnie przez całe ranki ,a wieczorem nie zaniedbuj forum .
Ucz się pilnie przez całe ranki ,a wieczorem nie zaniedbuj forum .

- AAleksandra
- Od: 5 wrz 2009, o 10:19
Paulino, trzymam kciuki za powodzenie na nowym kierunku. Odważna decyzja
Trzeba iść za głosem serca. To wielka radość pracować dla przyjemności i jeszcze na tym zarabiać ( w przyszłości
)
Moje clemki nie wszystkie mają etykiety. Na razie z rozpoznanych kwitnie mi Carnaby. Twoja Utopia prezentuje się znakomicie na zielonym tle

Moje clemki nie wszystkie mają etykiety. Na razie z rozpoznanych kwitnie mi Carnaby. Twoja Utopia prezentuje się znakomicie na zielonym tle

Pozdrawiam serdecznie,
moje wątki
moje wątki
- aleksanderk
Ale pilna uczennica .
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Paulo, jak się miewają Twoje clematisy? 

- aleksanderk
Czyżby sobota i niedziela na zajęciach . 

- Steasi
Witajcie skarby
Tak Olku, weekend w Poznaniu.
Jolu to chyba czas wykreślic go z listy moich chciejstw, szkoda bo ładniutki.
Agatko róże zostają bo są właśnie uwzględnione w parze z clemkami. inaczej chyba bym się z niektórymi pożegnała.No i cieszę się że Ci się podobają zmiany
Olku no właśnie niestety ostatnio mi się zaniedbuje bo mam sporo na głowie
_oleander_ to jest właśnie totalnie iście za glosem serca, decyzja odważna zobaczymy jak wyjdzie. A o clemki się nie martw, z czasem powoli powoli się wszystkich nazw dojdzie. A jeśli nawet jakaś pozostanie nn to najważniejsze żeby zdrowo rosła
Wszystkie tuje planuje obsadzić jasnymi tujami bo to na serio pięknie wygląda, kolorowe aż tak fajnie na ciemnym tle nie wyglądają- zlewają się
Moniś clemki jako tako, Utopie mi coś żre, jutro chce ją prysnąć.
A teraz kilka fotek, żeby za nudno nie było
Chcecie powojniki? Proszę
'Tentel'

Pogryziona Utopia i to co zostało po Multi Blue

No i reszta

I taka ścieżynka do grilla

Jolu to chyba czas wykreślic go z listy moich chciejstw, szkoda bo ładniutki.
Agatko róże zostają bo są właśnie uwzględnione w parze z clemkami. inaczej chyba bym się z niektórymi pożegnała.No i cieszę się że Ci się podobają zmiany

Olku no właśnie niestety ostatnio mi się zaniedbuje bo mam sporo na głowie

_oleander_ to jest właśnie totalnie iście za glosem serca, decyzja odważna zobaczymy jak wyjdzie. A o clemki się nie martw, z czasem powoli powoli się wszystkich nazw dojdzie. A jeśli nawet jakaś pozostanie nn to najważniejsze żeby zdrowo rosła

Moniś clemki jako tako, Utopie mi coś żre, jutro chce ją prysnąć.
A teraz kilka fotek, żeby za nudno nie było

Chcecie powojniki? Proszę

Pogryziona Utopia i to co zostało po Multi Blue

No i reszta

I taka ścieżynka do grilla

- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
Paula
cudowne fotki powojników a ścieżka za.....a 

- skorpion811-51
- Od: 21 lis 2009, o 17:58

chyba obserwuje właścicielkę ogrodu

Rzekła pszczółka do motyla nikt nie widzi więc zapylaj.
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
MOJE LINKI , Pusta miska -kliknij
SERDECZNIE ZAPRASZAM STASIA
- Steasi
Kochana ciesze się że się podoba, na ścieżce, miedzy tymi ściętymi pniakami jest rozchodnik ostry z pola. Ładnie rozrósł się no i kwitnie.
A no i zapomniałam wspomnieć. Mam tatuaż
W końcu 
A no i zapomniałam wspomnieć. Mam tatuaż