Ja też
Justynko i dlatego walczyłam o nią by została przeceniona

Mam jeszcze ochotę na taką jaką ostatnio pokazała
Basia/akwarybka w swoim wątku ale na razie powstrzymam się przed jej szukaniem bo potem przypomniała mi się,że chyba już taką kupiłam lub się na taką wymieniłam tylko wszystkie na razie są przekwitnięte i obrastają w pseudoulwy. Są więc szanse,że wcześniej czy później znajdę ją wśród posiadanych...A moja pozastanie NN, nzlazłam zdjęcie w necie ale niestety też bez nazwy więc myślę,że jest to raczej jakaś marketowa hybryda. Nie ważne, mnie się podoba
Małgosiu 
i jednocześnie jest mi

bo jeszcze nie zaglądnęłam do Ciebie podczas gdy Ty jesteś u mnie stałym gościem. Bardzo Ci za to dziękuję i myślę,że dzięki jesieni, zimie i wczesnej wiośnie zniweluję takie nietakty
Iwonko Ty mnie nie przyprawiaj o zawał serca. Jesteś trzecią osobą, która cierpi na bezsenność przeze mnie. W innym kątku zagroziłam,że czasowo zamknę wątek

Ja Ci życzę kolorowych snów
(oglądnęłam filmik i też mnie zaciekawił sposób prowadzenia vandy, jak moja przekwitnie to go wypróbuję)
Arletko 
a ja myślałam,że będę o tej porze na forum prawie sama, że spokojnie napiszę post i go wyślę a tu zrobił się ruch jak na Floriańskiej
To może teraz mi się uda