Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"

Post »

:wit Witam Cię Kasiu,dziękuję,i zapraszam ;:180
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Wspomnienie letnich wieczorów Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:196 pięęęęęęęękne,ja już nie chcę zimy :(
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
HalinaK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 paź 2008, o 11:27

Post »

Karinko ;:167 cudne fotki, dziękuję ;:196
Cieplutko pozdrawiam, Halina ;:194
W moim ogródeczku :wink: HalinaK-linki :D
Awatar użytkownika
ZbigniewG
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 cze 2010, o 18:42

Post »

Karinko jak widzę ogród rozwija sie pod każdym względem :D a Marka czeka chyba niedługo nowa robótka - ogrodzenie oczka wodnego ;:224
Alina662
1000p
1000p
Od: 9 lis 2009, o 19:26
Kontakt:

Post »

Kochana ;:167 Karinko zastanawiałam, co się stało że znikłaś z nk.Zaglądałam za Tobą i jakoś nie mogłam na Ciebie kochanie ;:167 natrafić.A tu traf przywitałaś mnie w Bajkowym, jestem teraz u Ciebie pięknym ranczo które bardzo podoba i zaglądałam i podziwiałam pomysły które działałaś z mężusiem.A teraz dowiaduje się o dzidziusiu gratuluję Wam bedzie dobrze.A co do usg to mi się sprawdziło to zależy od lekarza który dobrze na tym się zna.Też chodząc w ciąży też moja mama mowiła że się mylą te maszyny.To miałam nadzieje że nie będzie dwoje.Bardzo bałam się tego że nie dam rady.Całą ciążę przeleżałam w szpitalu no i uradziły się bliżniaki chłopiec i dziewczynka niedowierzając do końca.I płakałam przy nich czasami nie dając rady ale to wszystko odchodziło i musiało dać się rady.Jak tu piszą dziewczyny.Jesteśmy twarde.Teraz mają po 15 lat.Tak kochanie ;:167 będzie ok więc teraz oszczędzaj się i nie forsuj .Buziaczki dla całej trójeczki pa ;:196 ;:196 ;:196 :wit
Awatar użytkownika
Ewakora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 maja 2010, o 14:13

Post »

Karinko wspomnienie letnich wieczorów cudowne i tak by sie już chciało posiedzieć wieczorkiem przy grillu :wink:
Trzymaj się cieplutko i dbaj o swoje maleństwo, a na ogród przyjdzie jeszcze czas :wit ;:196
Pozdrawiam wszystkich zielenią natchnionych. Ewa
Wiejski ogród Ewy cz.1, cz.2, cz.3 cz.4- aktualna
Wspomnień nadszedł czas
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Witam wszystkich forumków,miło was gościć :wink: Zbyszkupewnie masz rację ale zanim maluszek zacznie chodzić to jeszcze trochę minie ,na pewno nie w tym roku,ale ogrodzenie oczka nas nie minie,a z tego drugiego to zrezygnowaliśmy(miało być tam kiło filarów takie większe,zrobimy jak synek będzie już duży może i nawet pomoże tatusiowi),jednak instynkt i rozum rodziców dał za wygraną. ;:196 Alinko zrezygnowałam bo nie podobał mi się nowy regulamin jaki przedstawili :evil: .Nie wiedziałam,że miałaś takie problemy z bliźniakami,to pewnie sporo się wyleżałaś no ale dobrze że wszystko poszło ok.no a co do parki to lepie być nie mogło ;:138 ,miłość do dziecka przezwycięży nawet najgorsze i najcięższe chwile,ja też nie zamierzam się poddać ,dziękuję za odwiedzinki ;:196
Awatar użytkownika
kasiatt
200p
200p
Od: 16 lut 2011, o 12:58

Post »

Karinko :wit Przepiękne nocne zdjęcia. To miejsce jest magiczne.Nie mogę przestać Cię podglądać. ;:196
Pozdrawiam serdecznie i zapraszam
Kasia
Początki ogrodnicze Kasi
Alina662
1000p
1000p
Od: 9 lis 2009, o 19:26
Kontakt:

Post »

Dołaczam się do słow kasiatt .............Buziaczki Karinko ;:196 ;:196 ;:196
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

Kasiu,Alinko ;:196 .A oto pierwsze oznaki wiosny w naszym ogrodzie;nie mogłam się powstrzymać i musiałam wyjść do ogrodu taka piękna pogoda dziś u nas ok. 14 stopni ;:3 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazektrawnik w opłakanym stanie ciekawe kto go będzie grabił :roll:
ulikmi
500p
500p
Od: 1 lut 2011, o 15:03
Kontakt:

Post »

Witak Karinko ;:7
Widzę ,że wiosna wyciągnęła Ciebie z domku. ;:138
Jak tam wasze samopoczucie :D
Piękną wiosnę masz w ogrodzie .
Pozdrawiam ;:3 ;:3
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Uluileż można siedzieć w domku :roll:,tak więc postanowiłam poszukać wiosny,mam nadzieję,że już będzie coraz cieplej :wink:. Naszemu synkowi spieszy się aby przywitać już nowy świat,znowu tydzień w szpitalu i silne leki na powstrzymanie porodu,oj mały jest bardzo niecierpliwy :roll: a tu jeszcze dwa mc. ;:100
dosia
1000p
1000p
Od: 1 lut 2009, o 16:10

Post »

:tan spieszy się maluchowi ale teraz to już z górki, nawet gdyby się wyrwał mamusi to da sobie radę. Karinko wiem że wszystko będzie dobrze i maleństwo poczeka nie martw się .Śpiewaj mu kołysanki . ;:196
Pozdrawiam Anula
pod naszym niebem
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p

Post »

:wit Dosiu dzięki za wsparcie ;:196
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”