Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2
- iwonaxp
- 1000p
- Od: 18 kwie 2008, o 10:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witajcie wszyscy serdecznie 
Basiu , Jadziu dla was specjalnie
co prawda nie bardzo jest teraz co pokazać bo jakoś roślinki stanęły w miejscu z powodu nieciekawej pogody ale proszę - specjalnie na wasze życzenie
))

to na razie tyle
muszę uciekać i nie mam czasu dodać więcej
a mam ladne róże jeszcze ale to w najbliższym czasie 
pa

Basiu , Jadziu dla was specjalnie

to na razie tyle

muszę uciekać i nie mam czasu dodać więcej

pa
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
Witaj Iwonko
Widzę że u ciebie piękna pogoda, a ja jestem podłamana
Przyjechałam na swoje włoście w środę i praktycznie co kilka godzin leje, a co najgorsze szaleje straszny wiatr - moja kotka aż nie chce wychodzić na dwór. Piękne czereśnie i porzeczki, a moje całkiem zielone jeszcze. Pozdrawiam serdecznie

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- iwonaxp
- 1000p
Witajiwa27 pisze:Witaj IwonkoWidzę że u ciebie piękna pogoda, a ja jestem podłamana
Przyjechałam na swoje włoście w środę i praktycznie co kilka godzin leje, a co najgorsze szaleje straszny wiatr - moja kotka aż nie chce wychodzić na dwór. Piękne czereśnie i porzeczki, a moje całkiem zielone jeszcze. Pozdrawiam serdecznie

- iwonaxp
- 1000p
Witaj i cieszę się że ci się podoba .Ja mam jakieś dwa gatunki jeden drobniutko kwiatowy a druga szerokolistna czy jakoś taktomko34 pisze:Piękne fotki z pięknego ogrodu pokazujesz,owoce smakowicie wyglądają,rzuciła mi się w oczy Kalmia cała w pąkach ,jak zakwitnie to będzie widok,u mnie ta odmiana nie chce kwitnąć(może w przyszłym roku) ale Kalmia angustifolia już w pełni mi rozkwitła,pozdrawiam

- iwonaxp
- 1000p
He he JadziuJAKUCH pisze:IWONKO ależ Tumiesz ludzi trzymać w niepewności . Piękne róże z jaśminem czeresienki ,którymi sie poczęstowałam chyba nie masz nic przeciwko ISMENY [moje dopiero w powijakach ],porzeczki też je uwielbiam [wszystko co kwaśne ]mam białą . Miłego dnia IWONKO