Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wercia
50p
50p
Od: 8 cze 2009, o 11:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Widzę, że dobrze mnie rozumiesz z tymi kosztami. Najpierw wolę skończyc domek a między czasie tak dorzucam coś do ogrodu.
Wierzbę jutro przytnę bo chcę kulę. dziękuję bardzo i czekam na dalsze porady. Zdjęcia jeszcze porobię bo wczoraj tak na szybckia ;-)
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

OJ TY TY a miałaś nie robić zakupów . No ,ale jak tanio u nas też były w takiej cenie . Kupiłam sobie do ogródka żeby mieć trochę przyozdobić te gołe ściany .
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Iwonka ,pokaż nam jakieś nowe fotki z ogródka :) ...u Ciebie jest tak ładnie ;:6
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
pelagia72
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 mar 2009, o 21:09
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Iwonko !
Misiowa trawa super !
Jestem ciekawa surfinii i gazani , też je lubię.
Pozdrawiam i życzę lepszego, słonecznego nastroju !

;:3 ;:173 ;:228
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami"
Moje linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

IWONKO dzisiaj jest dzień odpoczynku ,ale nie od nas . Mam nadzieję ,że jak zajrzę wieczorem to na pewno już będą fotki . na razie świeci słonko chociaż przed chwilką padał deszcz i tak w kółko
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30

Post »

Witajcie wszyscy serdecznie :)

Basiu , Jadziu dla was specjalnie :) co prawda nie bardzo jest teraz co pokazać bo jakoś roślinki stanęły w miejscu z powodu nieciekawej pogody ale proszę - specjalnie na wasze życzenie :)))
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

to na razie tyle :)

muszę uciekać i nie mam czasu dodać więcej :) a mam ladne róże jeszcze ale to w najbliższym czasie :)
pa
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Witaj Iwonko :lol: Widzę że u ciebie piękna pogoda, a ja jestem podłamana :cry: Przyjechałam na swoje włoście w środę i praktycznie co kilka godzin leje, a co najgorsze szaleje straszny wiatr - moja kotka aż nie chce wychodzić na dwór. Piękne czereśnie i porzeczki, a moje całkiem zielone jeszcze. Pozdrawiam serdecznie
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
tomko34
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 21:07

Post »

Piękne fotki z pięknego ogrodu pokazujesz,owoce smakowicie wyglądają,rzuciła mi się w oczy Kalmia cała w pąkach ,jak zakwitnie to będzie widok,u mnie ta odmiana nie chce kwitnąć(może w przyszłym roku) ale Kalmia angustifolia już w pełni mi rozkwitła,pozdrawiam
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

IWONKO ależ Tumiesz ludzi trzymać w niepewności . Piękne róże z jaśminem czeresienki ,którymi sie poczęstowałam chyba nie masz nic przeciwko ISMENY [moje dopiero w powijakach ],porzeczki też je uwielbiam [wszystko co kwaśne ]mam białą . Miłego dnia IWONKO
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Iwonko, pięknie ;:63
Tak owocowo ,kwiatowo i słonecznie :D .....zapachniało latem.....
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

iwa27 pisze:Witaj Iwonko :lol: Widzę że u ciebie piękna pogoda, a ja jestem podłamana :cry: Przyjechałam na swoje włoście w środę i praktycznie co kilka godzin leje, a co najgorsze szaleje straszny wiatr - moja kotka aż nie chce wychodzić na dwór. Piękne czereśnie i porzeczki, a moje całkiem zielone jeszcze. Pozdrawiam serdecznie
Witaj :) pogoda u mnie też brzydka .Trochę słonka było w czwartek i wykorzystałam by zrobić fotki popołudniu już były burze i deszcze. Czereśnie mamy bardzo starą i wczesną a porzeczki mnie zaskoczyły :) nigdy nie miałam czerwonej i nie wiedziałam że są jakieś takie wczesne :) I nie załamuj się podobno od poniedziałku ma być ładnie :) Ja też już mam dość tych wiatrów burz i deszczu . Śmieją się ze mnie bo przepowiadam burze i deszcz bo chwilę wcześniej boli mnie głowa - nigdy tak nie miałam dopiero w tym roku tak reaguję mocno na zmiany pogody
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

tomko34 pisze:Piękne fotki z pięknego ogrodu pokazujesz,owoce smakowicie wyglądają,rzuciła mi się w oczy Kalmia cała w pąkach ,jak zakwitnie to będzie widok,u mnie ta odmiana nie chce kwitnąć(może w przyszłym roku) ale Kalmia angustifolia już w pełni mi rozkwitła,pozdrawiam
Witaj i cieszę się że ci się podoba .Ja mam jakieś dwa gatunki jeden drobniutko kwiatowy a druga szerokolistna czy jakoś tak :) Ta drobniutka mi już kwitnie , natomiast ta o której piszesz czyli szerokolisna jest mimo wszystko biedniutka bo kupiłam ją w zeszłym roku na jesień i w tej doniczce biedna zimowała bo nie posadziłam jej , dopiero w tym roku na wiosnę :) mam nadzieję że w przyszłym roku bedzie jeszcze piękniejsza :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

JAKUCH pisze:IWONKO ależ Tumiesz ludzi trzymać w niepewności . Piękne róże z jaśminem czeresienki ,którymi sie poczęstowałam chyba nie masz nic przeciwko ISMENY [moje dopiero w powijakach ],porzeczki też je uwielbiam [wszystko co kwaśne ]mam białą . Miłego dnia IWONKO
He he Jadziu :) ja też lubię co kwaśne :)))) zajadam zielony chrupiący agrest , czasem jabłka u mojej mamy :) :)Jaśmin coś kiepsko mi w tym roku zakwitł :( być może dlatego że zbyt mocno go przycięłam w zeszłym roku. Róże póki co wdzięcznie mi rosną ale mam ich stanowczo za mało dlatego bedę na wiosnę kupować i chcialabym dorwać angielskie tylko muieszane część wysokich a część nie :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Cynthia pisze:Iwonko, pięknie ;:63
Tak owocowo ,kwiatowo i słonecznie :D .....zapachniało latem.....
Basiu ale tylko na fotkach bo za oknem koszmarna pogoda i bardzo zimno :(
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

No to teraz może druga tura fotek :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

moje niedżwiedzie futro
Obrazek

A to dzisiejszy poranny widok z mojego okna :) Sanktuarium jest ok 15 km od mojego miejsca zamieszkania
Obrazek
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”