Ogród Igi - cz.5
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Polu, jak siedzi mój mąż ze swoim bratem i się zmieszczą to i my możemy.Pola42 pisze:Mam nadzieje,że i dla mnie - kruszyny inaczej - także się znajdzie jakieś siedzisko . Jak jeszcze dostanę kawkę, to mogę tak siedzieć i siedzieć...Patrzeć na te Twoje roślinki i patrzeć...Ślicznie
Na kawę zapraszam , też lubię na świeżym powietrzu.
I do tego maleńkie co nie-co, jak mawiał Kubuś Puchatek.

-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Na pewno nie przemarza , bo mam ją już dwa lata, a poprzednie zima nie była łagodna dla roślin.zanna pisze:Pewnie lepsza, bo podobno nie przemarzamariasen pisze:Iga, ta trawa tez jest piękna, może nawet lepsza niż bambus.![]()
Wzięłam się do roboty. Wykopałam niekwitnące piwonie, i wydałam, teraz trzeba w to miejsce posadzić piękne hosty, pochwalę się jak skończę.
Oooo i zrobiłam kamienną ścieżkę, ale też zdjęcia później , bo nie skończona, trzeba dosadzić roślinki.
I kupiłam 5 nowych róż , zdjęcia jak wgram.

- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iga z a kaską to u mnie też krucho można powiedzieć że przejeździłam po Polsce ale trudno i tak mam sporo nowych zakupów .
Cieszą mnie szczególnie żurawki i jeżówki .
Róże piękne i ładnie ci kwitną ,ta czerwona z białym środkiem pewnie przekwitła .
A hosty pięknie wypełniają rabaty ja też sobie troszkę kupię ale wiosna ,zimą będę oszczędzać pieniążki
Genia
Cieszą mnie szczególnie żurawki i jeżówki .
Róże piękne i ładnie ci kwitną ,ta czerwona z białym środkiem pewnie przekwitła .
A hosty pięknie wypełniają rabaty ja też sobie troszkę kupię ale wiosna ,zimą będę oszczędzać pieniążki
Genia