KOCHANI MOI PRZYJACIELE.Ponieważ jutro nie bedę miała czasu zajrzec, więc
STARY ROK odchodzi wielkimi krokami,
niech więc wszystkie złe chwile zostaną za Nami.
NOWY niech Wam przyniesie dużo zdrowia,
wiele radości, a przede wszystkim szczęście w miłości
Kochane dziewczyny i chłopaki - super chwile spędziŁam z Wami na tym forum, nie wspominając o wspaniałych spotkaniach forumowych. Bardzo jestem dumna z siebie, że dzięki Wam udało mi się prowadzić ten wątek i jak dużo wnieść za Waszymi radami do mojej działki. Bardzo Wam za to wszystko dziękuję, za wsparcie w tych trudnych dla nas chwilach. Mam nadzieję, ze przyszły rok będzie dla nas wszystkich bardziej przychylny, bardziej owocny i szczęśliwy. Pozdrawiam wszystkich radośnie w tym starym niedobrym roku. Buziaki
Dziękuję WSZYSTKIM I KAZDEMU Z OSOBNA-CHYLE PRZED WAMI CZOŁA.
Witajcie kochani w NOwym Roku. Dziękuje serdecznie za wszystkie życzenia. Troszkę spóźniona ale szczera. Wszystkim jeszcze raz z całego serca Najlepsze życzenia w tym Nowym Roku.
Zdjecia z dziś -ale superowa zima
a teraz działka, bo te wcześniejsze to w drodze na działkę
Giguś witaj w Nowym Roku ładnie przysypało u Ciebie,prawdziwa zima zdjęcia śliczne
Patrzyłam na Twoją yukę ja swoją na zimę trochę obwiązałam wyczytałam gdzieś że lepiej znosi zimę i śnieg który leży na liściach nie łamie ich a co za tym idzie lepiej wygląda na wiosnę !buziaki pa
Giguś ale czaderska biel!
I ten zachód słońca Normalnie szok!
U mnie jakieś resztki pośniegowe leżą, nawet się człowiek nie może pocieszyć... ot! zima w mieście