Izo! ja też go nie widziałam, tego drzewa zrobiłam kilkadziesiąt zdjęć! Skupiałam się na tym aby pokazać Wam jak w jednym miejscu obrosło ono wżynający się drut kolczasty.A tego "ptaka" tylko kilka, ot tak "jakby to było gdybym cykneła to pionowo w górę"...tak na koniec. I paradoksalnie to ono wydało się ciekawsze niż tamte, które planowałam.

i nad którymi się "męczyłam".
Same przygody z tym aparatem!
Izo - dziękuję. Jednak jak się pisze to jakoś samo tak wychodzi. Większa smiałość. W mowie to c o wiele trudniej...

Ale jestem Wam wdzięczna, że pozwalacie mi się tu dzielić moją nowa "pasją", która nie do końca jest ogródkowa, ale przecież dotyczy przyrody i ogrodu, więc jakoś staram się to pogodzić, aby nie było off topiku...
[Izo] - dziękuję, naprawdę jestem zaskoczona, bo jak się tak "plecie od serca" to człowiek się potem czasem może potem wstydzi tego wywnetrzania...dziękuję za bardzo miłe słowa!
A dziś się pochwalę, że byłam wczoraj na kursie w PZD. Zanim zostanie sie pełnoprawnym działkowcem trzeba odbyć 4 dniowy kurs z zakresu uprawy i ochrony roślin, prawa, uprawy warzyw i owoców. Poznałam dwie bardzo miłe Działkowiczki

, którym podałam adres naszego Forum i mam nadzieję, że wkrótce do nas zawitają kolejne Torunianki!
A tu jeszcze fotki wiosennego mchu w lesie - słońce wytopiło śnieg w ciepłe krople. Jak one lśniły w słońcu!
Uwierzyłabym gdyby ktoś mi wmówił, że to skrzaty puszczają mi "zajaczki" w oczy swoimi minilusterkami! Aż zrobiłam z ciekawości makro!