No proszę i już minął rok jak otworzyłam furtkę swojego ogródka!
Bardzo się cieszę, że natknęłam się na nasze forum, bardzo dużo się tu nauczyłam od Was kochane Forumki, dziękuję Wam za miłe słowa i dobry doping do pracy nad upiększaniem ogrodu
Tess, w donicach mam po jednym agapancie, ale te duże siedzą w donicach już 4 rok. Lubią ciasno pamiętaj, wtedy lepiej kwitną. Jak chcesz szybszy efekt musisz wsadzić do donicy więcej.
Elu, dziękuję za miłe słowa

Zaglądnęłam do Twojego ogrodu, jest wielki! Bardzo mi się podoba, nie wpisałam się jeszcze, bo nie dojechałam do końca
Izunia, przykro mi

że nie załapałaś się na zakupy różane w OBI, myślę, że to jeszcze nic straconego, na pewno jeszcze będą
Grażynko, w Opolu w OBI jest też mniej roślin, niż we Wrocławiu. Jestem w szoku jak tam zaglądam, wybór jest przeogromny i rośliny w lepszej kondycji. Jestem pewna, że dotrą i do Was te róże, bo to polska firma produkuje.
Vertigo, za lawendę płaciłam coś około 20 zł, nie pamiętam dokładnie.
Przyszły wyczekiwane rośliny z CLEOME. Po informacji Tess miałam stracha co do mnie dotrze, ale niepotrzebnie
Rośliny duże, pięknie zapakowane, ziemia w donicach wilgotna. Zaszokowała mnie glicynia, ma pęd ponad 2 metry!!
No właśnie, chcę z niej zrobić drzewko, macie pomysł jak?