Gratuluję Jolu pięknych prezentów :P Widzę, że Twoi bliscy wiedzą, czym mogą Ci sprawić największą radość Moi też już to wiedzą ;:2
A że roślinki, małe to nie szkodzi - urosną szybciutko pod Twoją troskliwą opieką
Witaj Jolu !
Zagapiłam się ! Więc teraz posyłam Najserdeczniejsze Życzonka Imieninowo - Urodzinowe !!!
Muszę napisać, jak bardzo podoba mi się Twoja nawierzchnia z kamieni i podobnych materiałów !
Kamienne żarna ( koła - młyńskie ?) na prawdę interesująco wyglądają i jako ozdoba i wkomponowane w bruk.
Nowe nabytki - prezenty bardzo fajne !
Pozdrawiam serdecznie.
"Krewnych daje nam los. Przyjaciół wybieramy sami" Moje linki
Biegnę skaładac ci spóźnione ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności, 100 lat przeżytych w szczęściu i zdrowiu
A prezenty perzepiękne - goście wiedzieli jak cię obdarować, tylko pozazdrościć takich gości :P
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe Mój kawałek świata. część 3
Dziękuje wszystkim za życzenia imieninowe i urodzinowe .
Dla was kochani niektóre różyczki z mojego ogrodu .Część jeszcze nie kwitnie . EDYTKO ,ta dla ciebie w 3 odsłonach .
NN pisało tylko angielska,pnąca .
Kolejne pnące .
ŻÓŁTA pnąca angielka NN.
CZERWONA PNĄCA NN.Z bliska i z daleka .
Różowa pnąca w dwóch odsłonach NN.
DANUSIU ,nie wiem co ci poradzić w sprawie ismeny .Mam ją dopiero pierwszy rok .Po prostu wsadziłam i już .
RÓŻ -ciąg dalszy .
NN ,w dwóch odsłonach.
WIELKOKWIATOWA NN.
RÓŻOWA NN.
Z bliska i cały krzew .
Miniaturowa NN
Kolejna NN w dwóch wariantach .
Czerwona NN.
To by było na tyle .Reszta jeszcze nie kwitnie .
GRZESIU MARIOLU ,EDYTKO ,dziękuje .
Większość róż to nabytki zeszłoroczne .Jedynie pnące czerwona i różowa ,to starsze egzemplarze .
Edytko ,jeśli chodzi o tą pomponikową ,co ciebie interesowała ,to też mam, ją od zeszłego roku .Ma jakieś 1,5 m,delikatny zapach i powtarza kwitnienie ,gałązki są wiotkie ,z tendencją do zwisania .A może to OTHELLO,na fotce bardzo podobne ,FISHERMAN S FRIEND - nie ma fotki .